Cariere STIHL ORADEA

STIHL Oradea, va fi prima fabrică de producție din România, care va produce utilaje cu acumulatori şi electrice, respectiv pachete de baterii, în principal pentru piața europeană. Cu o istorie bogată și un renume la nivel internațional, STIHL oferă flexibilitate și sustenabilitate, fiind un angajator de top.

Cu noi, vă puteți aștepta întotdeauna la cele mai bune oportunități de dezvoltare și perspective excelente de carieră. Suntem cunoscuți ca fiind o afacere de familie de succes la nivel internațional și marcă globală de top în segmentul utilajelor electrice și al uneltelor de grădină, așadar oferim o multitudine de beneficii suplimentare care vă sprijină în obținerea unui echilibru cât mai bun între viața profesională și cea personală.

Dacă ești pasionat de inovație, rezolvarea problemelor complexe și ești dornic să ai un impact semnificativ, alătură-te nouă. Explorează oportunitățile profesionale pe care le oferim și fii parte din călătoria noastră spre excelență. Viitorul este portocaliu cu STIHL! 

Cariere

INGINER Întreţinere clădiri

Căutăm un inginer facilități cu experiență care să se alăture companiei noastre. Acest rol va fi responsabil pentru supravegherea operațiunilor, întreținerii și îmbunătățirilor instalațiilor și a clădirii. Dacă îți plac provocările, te așteptăm în echipa noastră.

Vezi detalii post

Cariere

Expert contabil şi taxe

Căutam un contabil pasionat, dornic să crească împreună cu compania noastră, înca de la început.

Vezi detalii post

Cariere

Inginer proiectant mecanic 

Căutăm un expert în proiectarea de soluții inovatoare și aducerea ideilor la viață. În acest rol, vei fi responsabil de proiectarea echipamentelor, dispozitivelor și liniilor de asamblare și un numai. Dacă ești pasionat de inginerie, desen tehnic și inovație, alătură-te nouă.

Vezi detalii post

Cariere

Inginer injecţii mase plastice 

Căutăm un expert în procesul de turnare prin injecție care să se alăture echipei noastre. În acest rol, vei fi responsabil de optimizarea și depanarea proceselor de turnare prin injecție pentru a asigura eficiența și calitatea. Dacă ești pasionat de zona producție și ești pregătit să dezvolți în mod continuu procesul de turnare prin injecție, locul tău este alături de noi.

Vezi detalii post

Cariere

Specialist Achiziţii Materiale Indirecte

Căutăm un profesionist pentru a gestiona procesele de achiziții pentru materiale și servicii indirecte. În acest rol, vei fi responsabil pentru aprovizionarea, obținerea ofertelor și negocierea contractelor.

Vezi detalii post

Cariere

SPECIALIST INFRASTRUCTURĂ IT

Pentru noua noastră fabrică din Oradea, căutăm un coleg pentru aplicațiile IT din zona de producție. Devin-o parte a echipei globale de IT și implică-te în înființarea noii noastre fabrici STIHL din România.

Vezi detalii post

Cariere

SPECIALIST E-PROCUREMENT SERVICE

Căutăm o persoană cu experiență în procesele de achiziții, dar care ar și afinitate pentru IT. Vei fi responsabil de de relația cu clienții și furnizorii, prin monitorizarea problemelor și gestionarea acestora, respectiv menținerea bazei de date actualizate conform ultimelor modificări.

Vezi detalii post

Cariere

BUYER - vorbitor germană

Căutăm o persoană cu experiență în achiziții care să se alăture echipei noastre. Printre responsabilitățile tale se vor număra, organizarea licitațiilor si compararea ofertelor, sprijinirea proiectelor globale, respectiv efectuarea rapoartelor aferente.

Vezi detalii post

Cariere

Supervizor atelier echipamente

Căutăm o persoană cu experiență în managementul echipamentelor și aptitudini coordonare. Printre responsabilitățile tale se vor număra, organizarea licitațiilor si compararea ofertelor, sprijinirea proiectelor globale, respectiv efectuarea rapoartelor aferente.

Vezi detalii post

Cariere

Coordonator SSM

Căutăm o persoană cu experiență care va supraveghea implementarea și respectarea politicilor ș procedurilor de SSM și mediu, asigurându-se că toate activitățile companiei sunt conforme cu legislația în vigoare. 

Vezi detalii post