Tehnici de lucru și întreținerea utilajelor

Lucrați bine în condiții de siguranță

Siguranța și utilajele funcționale sunt importante pentru fiecare proiect. Aici găsiți sfaturi pentru a vă ajuta să lucrați în mod profesionist cu orice utilaj.

Întreținerea acumulatorilor STIHL AK 10 și AK 20 într-o magazie de scule

ÎNTREȚINEREA ACUMULATORILOR

Fie că este vorba de o foarfecă de tuns garduri vii, de un motoferăstrău sau de un robot de tuns iarba – tot mai multe utilaje STIHL funcționează cu acumulatori litiu-ion practici. Aici puteți afla care sunt avantajele utilajelor de lucru cu acumulatori litiu-ion și de ce nu trebuie să vă faceți griji în privința efectului de memorie.

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 261 C-M pe o buturugă în pădure

SFATURI UTILE PENTRU MOTOFERĂSTRAIE

Avem pentru dumneavoastră sfaturi care vă vor ușura manevrarea motoferăstrăului. Vă spunem cum să întrețineți utilajul și cum să ascuțiți și să tensionați lanțul motoferăstrăului. Veți găsi, de asemenea, sfaturi despre echipamentul de protecție sau despre amestecul potrivit pentru motoferăstrău.

Un bărbat tunde o pajiște cu flori sălbatice cu STIHL FSA 57

SFATURI UTILE PENTRU MOTOCOASE

Pe lângă echipamentul de protecție adecvat și amestecul potrivit pentru motocoasa dumneavoastră, un rol important îl joacă și întreținerea, securitatea și sănătatea în muncă și schimbarea uneltei tăietoare. De asemenea, am întocmit pentru dumneavoastră o listă de sfaturi despre pornirea și depozitarea motocoasei sau cum să tundeți corect cu ea.

Mai multe despre tehnologiile inovatoare