Tehnologia STIHL. Pentru toți cei care lucrează în aer liber.

Tehnologia STIHL este pentru toți cei care lucrează în natură și care își doresc să se autodepășească. Aflați mai multe despre sistemele și tehnologia STIHL, precum și despre accesoriile inovatoare pentru produse.

Sistemele și tehnologia STIHL 

Tehnologia STIHL este dezvoltată în permanență și oferă inovații testate de cea mai înaltă calitate – indiferent dacă este vorba despre sisteme de pornire, motoare sau acumulatori.  

Accesorii inovatoare pentru produse

Fie că este vorba despre domeniul profesional sau privat – sistemele de lanțuri și șine, capetele de cosire, precum și discurile de debitat de la STIHL permit desfășurarea lucrărilor în mod fiabil, precis și eficient.  

Dezvoltare inovatoare a produselor din 1926

Pentru a avansa și facilita munca în natură – cu această viziune, fondatorul companiei, Andreas Stihl, a dezvoltat primul său motoferăstrău în anul 1926.  

În prezent, o echipă interdisciplinară de specialiști lucrează în centrul nostru de dezvoltare pentru a îmbunătăți în continuare tehnologiile STIHL. Mai ergonomică, mai eficientă, mai durabilă, chiar interconectată și digitală. Tehnologia STIHL este inspirată de cerințele naturii – și de dorința de a da totul.