Consiliere și instrucțiuni pentru produse la magazinele specializate ale distribuitorilor STIHL

Distribuitorul STIHL consiliază un bărbat la cumpărarea unui motoferăstrău STIHL

Fie înainte sau după achiziționarea unui utilaj STIHL: magazinele noastre specializate STIHL vă sunt alături cu consiliere competentă.

Consiliere competentă

Toate magazinele specializate STIHL participă în mod regulat la stagii de formare oficiale STIHL pentru a se asigura că beneficiați de servicii optime la fața locului. Nu are importanță dacă sunteți în căutare de consiliere înainte de cumpărarea unui produs STIHL sau dacă doriți să primiți sfaturi utile privind îngrijirea și întreținerea corectă a unui utilaj achiziționat – magazinul dumneavoastră STIHL specializat și calificat răspunde competent la toate întrebările dumneavoastră.

Un distribuitor STIHL consiliază o tânără la cumpărarea unei foarfeci de tuns garduri vii STIHL în fața unui raft de vânzări

Instrucțiuni competente pentru produs

La cerere, personalul calificat al magazinelor noastre specializate vă va pregăti utilajul pentru prima utilizare și vă va instrui privind operarea corectă. Cu indicații utile pentru o funcționare economică și sfaturi practice privind îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, magazinul dumneavoastră specializat STIHL vă va ajuta să vă bucurați de produsele dumneavoastră STIHL pentru o perioadă lungă de timp.

Descoperiți sfaturile noastre practice