STIHL TIMBERSPORTS®: Competiţie de primă clasă în sportul tăietorilor de lemne

STIHL TIMBERSPORTS® este o serie internațională de competiții sportive extreme în domeniul tăierii sportive a lemnului. Seria este considerată una de prima clasă în domeniul tăierii sportive a lemnului pe bună dreptate. Atleții se întrec în competiții naționale și internaționale - până la trei probe de topor și trei probe de ferăstrău.

Aplauze la un eveniment STIHL TIMBERSPORTS®

Evenimente STIHL TIMBERSPORTS®

Aici găsiți o prezentare generală a tuturor evenimentelor și competițiilor oficiale STIHL TIMBERSPORTS® din întreaga lume. Oferim un program complet al evenimentelor, cu informații detaliate privind întâmplările din cadrul evenimentului, datele și orele de cumpărare a biletelor, dacă există o transmisiune în direct a evenimentului și rezultatele, imediat după încheiere. 

Istoria STIHL TIMBERSPORTS®

Tăierea sportivă a lemnului are o tradiție veche de peste 150 de ani și, prin urmare, este adesea numit „The Original Extreme Sport” (sportul extrem original). Rădăcinile acestui sport se află în Australia și Noua Zeelandă. De acolo, sportul s-a răspândit în Canada, Statele Unite ale Americii, Europa și, în cele din urmă, în Asia. Citiți mai multe despre istoria STIHL TIMBERSPORTS®.

Probele STIHL TIMBERSPORTS®

În cadrul competițiilor STIHL TIMBERSPORTS®, atleții concurează într-un total de până la șase probe tradiționale ale tăierii sportive a lemnului – în funcție de formatul competiției. Trei probe se desfășoară cu toporul, trei cu ferăstrăul. Probele cu toporul includ tăierea orizontală, tăierea verticală și tăierea la înălțime. Cele trei probe cu ferăstrăul sunt tăierea cu motoferăstrăul, tăierea cu joagărul și tăierea cu super-motoferăstrăul.

Abonaţi-vă la newsletter-ul internaţional STIHL TIMBERSPORTS®.

MAI MULTE PENTRU FANII STIHL TIMBERSPORTS®