Industria construcțiilor

Nu degeaba găsiți utilajele noastre profesionale STIHL pe șantierele din întreaga lume. Pentru că STIHL furnizează forța, robustețea și puterea necesare pe șantier. În plus, beneficiați în permanență de consiliere specializată și de servicii personale.

O persoană în echipament de protecție lucrează cu un motodebitator

Utilaje pentru construcții

Discurile de debitat de la STIHL

Motodebitatorul pe benzină STIHL TS 500i pe un șantier

Precise, robuste și fiabile în toate privințele

În principiu, discurile de debitat de la STIHL îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și pot fi împărțite în două categorii: discuri de debitat cu liant de rășină sintetică și discuri de debitat diamantate. În acest articol am rezumat pentru dumneavoastră tot ce trebuie să știți.

Găsiți magazinele specializate STIHL din apropierea dumneavoastră

Siguranța în muncă la STIHL

Trei bărbați în echipament de protecție STIHL și cu utilaje cu acumulator STIHL lângă portbagajul deschis al unui vehicul, cu o stivă de lemne în fundal

Muncă în condiții de siguranță și care protejează sănătatea

STIHL acordă o mare importanță siguranței în muncă și protecției sănătății. Vă informăm cu privire la cele mai importante măsuri de protecție și măsuri de siguranță, astfel încât dumneavoastră și angajații dumneavoastră să vă puteți desfășura lucrările fără griji și în condiții care protejează sănătatea.

Protejați-vă din cap până în picioare

Mai multe servicii