1.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate3,9 kg
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AR 900pînă la 75 min. 1)
Nivelul puterii sonore114 dB(A)
Valoarea vibrațiilor stânga3,5 m/s²

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motodebitator cu acumulator TSA 230: un utilaj la îndemână pentru aplicații versatile

Motodebitatorul cu acumulator STIHL TSA 230 este ideal pentru profesioniştii din construcții, grădinari și peisagiști, precum și pentru aplicații versatile în construcții de clădiri și inginerie civilă. Acesta include tăierea pietrei, a țevilor și a grătarelor de fier, precum și a țiglelor, cărămizilor și a plaselor de armare din oțel. Discul de debitat de 230 mm al motodebitatorului STIHL TSA 230 permite tăierea la adâncimi de până la 70 mm. Mânerul ergonomic al STIHL TSA 230 vă asigură că îl puteți ține bine și îl puteți ghida cu precizie în timp ce tăiați. Motorul EC al motodebitatorului este practic lipsit de uzură. Datorită funcționării sale fără emisii, motodebitatorul cu acumulator TSA 230 poate fi utilizat chiar și în interiorul clădirilor, de exemplu în halele fabricilor. În astfel de situații, este deosebit de important ca praful generat în timpul tăierii să se lipească imediat; TSA 230 asigură acest lucru cu o conexiune integrată la dispozitivul pentru apă, în vederea umezirii discului de tăiere. Alternativ, puteți reduce expunerea la praf cu ajutorul opritorului de adâncime opțional de la STIHL. Acest lucru asigură faptul că praful rezultat este alimentat direct într-un aspirator umed și uscat conectat, cum ar fi STIHL SE 133 ME. Schimbarea cu un alt disc de debitat, cum ar fi un disc de debitat diamantat STIHL D-X100 opțional, este foarte ușoară: tot ce trebuie să efectuați este să slăbiți blocajul axului cu o cheie și apoi să îl strângeți din nou. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motodebitatorul cu acumulator STIHL TSA 230 și cât durează încărcarea acumulatorului. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. În acest sens, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire; eficacitatea acestui lucru este, de asemenea, verificată prin controale interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

și sfaturi utile