Sisteme de pornire STIHL

Un cablu de pornire înseamnă că utilajele electrice pot fi solicitante din punct de vedere fizic chiar înainte de a începe lucrul. Sistemele de pornire STIHL sunt concepute pentru a vă sprijini. 

STIHL elimină efortul de a porni utilajul

Atunci când lucrați cu utilaje alimentate cu benzină, puteți începe să simțiți efortul chiar înainte de a începe să lucrați. Mișcările sacadate și vârfurile de sarcină asociate atunci când folosiți un cablu de pornire pentru aprindere pot avea un impact negativ asupra încheieturilor mâinilor și articulațiilor umărului dumneavoastră - nu în ultimul rând pentru că, în anumite condiții, pornirea motorului poate să nu fie simplă. STIHL a dezvoltat sisteme de pornire inovatoare care fac mai ușoară și mai comodă începerea lucrului și vă permit să vă economisiți energia pentru lucrarea în cauză. 

Sistemele de pornire STIHL sunt concepute pentru a vă ușura munca.

O pompă de combustibil manuală în utilajul motorizat STIHL poate facilita considerabil pornirea motorului. Inovația în sistemele de pornire STIHL nu se oprește aici; am dezvoltat mai multe sisteme de pornire pentru a îmbunătăți utilajele noastre. 

Un motoferăstrău pe benzină STIHL MS 180 C-BE cu ErgoStart pe iarbă, în curs de pornire

STIHL ErgoStart

Sistemul inovator STIHL ErgoStart reduce la minimum efortul fizic care trebuie exercitat asupra cablului de pornire. Acesta face acest lucru prin intermediul unui resort suplimentar între arborele cotit și rola cordonului de pornire. Cu ErgoStart nu este nevoie să trageți rapid, ci uşor şi lin.
Descoperă mai multe despre STIHL ErgoStart
Un bărbat în echipament de protecție care ține în mână un motoferăstrău pe benzină STIHL cu ElastoStart și șină de ghidaj Light 04

STIHL ElastoStart

Sistemul special de prindere ElastoStart cu amortizor de șocuri asigură un proces de pornire lin, fără mișcări bruște. Acest lucru se datorează unui amortizor integrat care atenuează vârfurile de sarcină de la cablul de pornire, protejându-vă mușchii și articulațiile.
Află mai multe despre STIHL ElastoStart
Prim-plan al unui motoferăstrău pe benzină STIHL MS 261 C-M cu M-Tronic

STIHL M-Tronic

Sistemul inovator de aprindere STIHL M-Tronic oferă o reglare electronică precisă a momentului de aprindere și a dozării combustibilului în toate stările de funcționare, ținând cont de condițiile externe, cum ar fi temperatura, altitudinea și calitatea combustibilului.
Descoperă STIHL M-Tronic

avantajele sistemelor de pornire STIHL

STIHL ErgoStart STIHL ElastoStart STIHL M-Tronic
Facilitează pornirea manuală  Pornire convenabilă  Fiabilitate de pornire îmbunătățită datorită reglării electronice
Foarte ușor de echipat ulterior Foarte ușor de echipat ulterior Performanță optimă a motorului în orice moment 
Porniți cu 2/3 mai puțin efort  O modalitate accesibilă și economică de a vă moderniza utilajul STIHL  Funcție de memorie 

REZUMAT: SISTEME DE PORNIRE STIHL  

  • Sistemele de pornire STIHL facilitează startul utilajelor cu cabluri de pornire 
  • Există o gamă de sisteme de aprindere STIHL din care puteți alege

MAI MULTE PENTRU PASIONAȚII DE TEHNOLOGIE