În culise la STIHL

Dacă ne însoțiți în culisele STIHL, obțineți o perspectivă exclusivă asupra producției șinelor cu dezvoltări proprii inovatoare. În plus, vă oferim și informații de fond privind producția acumulatorilor din Waiblingen.  

 Producția șinelor într-o fabrică STIHL

Producția șinelor

Toate șinele de ghidaj STIHL sunt dezvoltate intern. Prin urmare, se asigură faptul că garnitura tăietoare și unitatea motoare sunt adaptate în mod optim una la cealaltă – garantând cel mai înalt nivel de performanță în munca profesională.

Un angajat din departamentul de producție acumulatori ambalează un utilaj cu acumulator STIHL într-o cutie

Producția de acumulatori 

STIHL își actualizează continuu tehnologia acumulatorilor și dispune de o ofertă largă pentru aplicații profesionale. Astfel, STIHL nu numai că dezvoltă acumulatori pentru utilaje, dar produce și acumulatori care pot fi purtați pe spate pentru utilizarea profesională în producția proprie de acumulatori din Waiblingen.

Partenerul dumneavoastră pentru aplicații profesionale

Magazinul specializat STIHL este partenerul dumneavoastră pentru aplicații profesionale. Datorită expertizei și a experienței, acesta vă ajută să alegeți utilajele adecvate și vă oferă un serviciu de relații cu clienții și servicii de întreținere de primă clasă. Găsiți un magazin specializat STIHL în apropierea dumneavoastră și convingeți-vă singur.

Mai multe servicii