Inovații și tehnologii

Aflați ce definește calitatea STIHL consacrată și cum tehnologia STIHL ajută profesioniștii să se autodepășească.

Performanță îmbunătățită – calitate STIHL consacrată 

Știm că, atunci când vine vorba de utilizarea profesională, performanța și fiabilitatea sunt indispensabile pentru a vă finaliza cu succes proiectele. De aceea, ne concentrăm să nu fim niciodată mulțumiți și să punem mereu sub semnul întrebării limitele posibilului. Numai în acest fel vă putem garanta întotdeauna cele mai bune unelte, soluții și utilaje pentru a vă facilita activitățile și a contribui la o experiență de lucru unică.

O persoană poartă echipament de protecție și sistemul modular de centuri STIHL ADVANCE X-Flex în pădure

Sistemul modular de centuri de la STIHL

Sistemul modular de centuri STIHL ADVANCE X-Flex. O centură pentru numeroase aplicații. Citiți mai multe chiar acum.
Sistemul modular de centuri de la STIHL

Tehnologia STIHL. Pentru toți cei care lucrează în aer liber.

Avem și mai multe inovații pentru dumneavoastră: BGA 300 vă oferă un nou sistem de reducere a zgomotului pentru o funcționare silențioasă, iar MSA 300 este primul motoferăstrău de la STIHL cu un panou de operare și informare. Motodebitatorul cu acumulator TSA 230 fără emisii este adecvat și pentru lucrări în interior, iar racordul de apă integrat reține imediat praful rezultat.

Partenerul dumneavoastră pentru aplicații profesionale

Magazinul specializat STIHL este partenerul dumneavoastră pentru lucrările profesionale. Datorită expertizei și a experienței, acesta vă ajută să alegeți utilajele adecvate și vă oferă un serviciu de relații cu clienții și servicii de întreținere de primă clasă. Găsiți un magazin specializat STIHL în apropierea dumneavoastră și convingeți-vă singur.

Siguranța în muncă la STIHL

Trei bărbați în echipament de protecție în fața unui vehicul cu portbagajul deschis, în care se află utilaje cu acumulator STIHL

Muncă în condiții de siguranță și care protejează sănătatea

STIHL acordă o mare importanță siguranței în muncă și protecției sănătății. Vă informăm cu privire la cele mai importante măsuri de protecție și măsuri de siguranță, astfel încât dumneavoastră și angajații dumneavoastră să vă puteți desfășura lucrările fără griji și în condiții care protejează sănătatea.

Protejați-vă din cap până în picioare

Soluții inovatoare pentru profesioniștii din toate domeniile.

Fie că este vorba despre horticultură și amenajare peisagistică, silvicultură sau industria construcțiilor - STIHL vă oferă soluții inovatoare pentru a facilita și îmbunătăți munca profesională. Aflați aici ce tehnologii și inovații sunt relevante în prezent în domeniul dumneavoastră.

Consiliere din partea noastră în domeniul produselor și al accesoriilor STIHL

Consilierea în domeniul acumulatorilor profesionali, precum și consilierea în domeniul lanțurilor și șinelor vă face mai ușoară selecția și vă ajută să găsiți soluția optimă pentru activitatea dumneavoastră cu doar câteva clicuri.

 

 

Mai multe servicii