Sistemul modular de centuri de la STIHL

Sistemul modular de centuri STIHL ADVANCE X-Flex. O centură pentru numeroase aplicații. Citiți mai multe chiar acum.

Componentele sistemului modular de centuri

Cu sistemul modular de centuri ADVANCE X-Flex, profesioniștii din domeniul forestier, al horticulturii și al amenajării peisagistice sunt echipați corespunzător pentru orice utilizare. Datorită sistemului inovator cu cleme, elementele pot fi montate, înlocuite și extinse cu ușurință – astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână tot ce aveți nevoie. 

*disponibilă în primăvara anului 2024 

O persoană poartă sistemul modular de centuri STIHL ADVANCE X-Flex cu o geantă pentru acumulator cu cablu de conexiune și ghidaj de cablu
Accesoriile utile pot fi combinate cu sistemul modular de centuri.

PDF pentru descărcare și tipărire

Pentru o mai bună privire de ansamblu, am adunat pentru dumneavoastră posibilitățile de combinare a sistemului modular de centuri în format compact, sub formă de document PDF. Pur și simplu descărcați-l și vizualizați-l.   

Mai bine încercați și convingeți-vă singuri

Domenii de utilizare adecvate pentru sistemul modular de centuri

Elementele sistemului modular de centuri sunt disponibile atât individual, cât și în seturi prefabricate, pe care le puteți utiliza în funcție de domeniul dumneavoastră de utilizare, cu accesorii care pot fi combinate individual.

Prezentarea generală a seturilor noastre

Tabelul următor arată care set este adecvat sau neadecvat pentru fiecare domeniu de utilizare. Acest lucru vă permite să păstrați o privire de ansamblu și să alegeți setul care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

 Set de acumulatoriSet FSSet forestier BasicSet forestier Pro
Silvicultură--✔︎✔︎
Acumulator✔︎---
Utilaj de tăiat arboret-✔︎--

Set forestier Basic și Pro: Domenii de utilizare

Setul forestier Basic și setul forestier Pro ajută profesioniștii să aibă întotdeauna la îndemână toate uneltele importante și să le poarte cu ei. În același timp, greutatea uneltelor transportate este distribuită ergonomic pe corp, astfel încât mușchii și articulațiile dumneavoastră să fie protejate.

Elementele esențiale ale seturilor forestiere Basic și Pro

Accesorii adecvate pentru seturile forestiere

Setul forestier Basic și setul forestier Pro vă oferă o dotare de bază puternică, pe care o puteți extinde cu diverse accesorii, în funcție de necesități. Important: Pentru a putea utiliza setul forestier, aveți nevoie fie de o centură de șold STIHL ADVANCE X-Flex, fie de o curea ADVANCE X-Flex.  

În cele ce urmează, vă prezentăm opțiunile:

Componentele individuale ale setului de acumulatori

Setul de acumulatori este adecvat pentru lucrul cu utilaje cu acumulator.

Set de acumulatori: Domenii de utilizare

Setul de acumulatori este adecvat pentru lucrul profesional cu utilaje cu acumulator sau pentru transportul mai multor acumulatori. Datorită confortului ridicat la purtare, acesta facilitează diverse utilizări, chiar și pe termen lung, în domeniul horticulturii și al amenajării peisagistice, în special cu utilaje cu acumulator, care sunt alimentate prin cablul de conexiune.

Descoperiți elementele esențiale ale setului de acumulatori

Accesorii adecvate pentru setul de acumulatori 

Pe lângă elementele deja incluse, setul de acumulatori vă oferă numeroase posibilități de combinare cu accesorii practice. Iată o prezentare generală:

Set FS: Domenii de utilizare

Setul FS este optimizat pentru utilizarea profesională cu utilaje de tăiat arboret și motocoase. Pentru mai mult confort în timpul sarcinilor de lucru mai lungi, datorită unei mai bune distribuții a greutății. Mușchii și articulațiile dumneavoastră sunt protejate și solicitarea este redusă. 

Un bărbat cu setul FS și o motocoasă cu acumulator STIHL FSA 200 în fața unei mașini
Setul FS facilitează lucrul cu utilajele de tăiat arboret.

Descoperiți elementele esențiale ale setului FS

Accesorii adecvate pentru setul FS

Pe lângă elementele deja incluse, setul FS vă permite să îl combinați cu diverse accesorii, pe care le puteți comanda în plus. Iată lista acestora:

Setul FS conține:  

  • Centură de șold mărimea M 
  • Centură FS ADVANCE X-Flex mărimea M-L
     

Alte accesorii adecvate: 

  • Geantă universală
  • Buzunar pentru radio
  • Buzunar pentru smartphone
  • Geantă pentru transportul acumulatorului
  • Geantă pentru acumulator cu cablu de conexiune
  • Ghidaj de cablu

Mai multe detalii pentru pasionații de tehnologie