Service pentru roboții de tuns iarba STIHL ¡MOW®

Un distribuitor STIHL plasează un robot de tuns iarba STIHL iMOW în stația sa de încărcare într-o grădină

Odată ce ați ales un robot de tuns iarba iMOW®, vă puteți relaxa. Deoarece consultanţii din magazinul dumneavoastră specializat STIHL vă pot oferi servicii cuprinzătoare pentru robotul dumneavoastră de tuns iarba – aceştia sunt sprijinul dvs. calificat pentru instalarea inițială și pentru toate întrebările legate de iMOW®. Vă puteți baza de la început pe consiliere competentă pentru noul dumneavoastră robot de tuns iarba.

Consiliere competentă

Nimeni nu cunoaște mai bine robotul de tuns iarba iMOW® decât consultanţii din magazinul dvs. specializat și autorizat STIHL. Toţii consultanţii de vânzări şi tehnicienii din magazinele specializate STIHL participă în mod regulat la stagii de formare. Astfel, ne asigurăm că dvs. primiți consiliere personală și optimă în magazin. La cerere, robotul dvs. de tuns iarba poate fi instalat, reparat și întreținut în mod specializat și profesional la un magazin specializat. De la magazinul dvs. specializat și autorizat veți primi sfaturi și trucuri utile pentru utilizarea în siguranță și corectă a robotului dumneavoastră de tuns iarba, beneficiind astfel de service STIHL iMOW®.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați instalarea în seama magazinului dumneavoastră specializat:

Asistență oferită de magazinul dumneavoastră specializat ¡MOW® calificat

Datorită magazinului specializat și calificat, dumneavoastră și robotul dvs. de tuns iarba iMOW® sunteți pe cele mai bune mâini. La cerere, magazinul dumneavoastră specializat și autorizat vă poate oferi și alte servicii în afară de instalarea robotului iMOW®:

Întreținere și inspecție

Magazinul dvs. specializat efectuează întreținerea și inspecția anuală a robotului dumneavoastră de tuns iarba iMOW®. Magazinul specializat verifică funcționalitatea robotului iMOW® și, dacă este necesar, instalează cel mai recent software pe utilaj.

Verificarea și schimbarea cuțitului

Cuțitul robotului de tuns iarba iMOW® trebuie schimbat la intervale regulate. Puteți solicita schimbarea cuțitului la magazinul dumneavoastră specializat participant. Magazinul dvs. specializat și calificat va verifica cuțitul cu privire la uzură și deteriorări. Dacă este necesar un cuțit nou, acesta îl va înlocui pentru dumneavoastră și îl va monta în robotul de tuns iarba.