Putere concentrată a acumulatorului pentru profesioniști. Sistemul AP.

Putere pentru profesioniști cu un acumulator conceput pentru toți cei care se bazează zilnic pe utilaje cu acumulator silențioase și puternice.

Produsele din video

Pur și simplu puternic: avantajele sistemului AP

Sistemul STIHL AP este conceput pentru utilizare profesională în îngrijirea peisagistică, grădinilor și copacilor, precum și pentru lucrări municipale. Acesta cuprinde o gamă largă de utilaje cu acumulator din diferite categorii de utilaje. Datorită acumulatorilor litiu-ion performanți și a acumulatorilor AR L care pot fi purtați pe spate, aceștia pot fi utilizați într-un mod deosebit de flexibil.

 Logo-ul sistemului AP de la STIHL sub forma unei pictograme de acumulator gri
  • Mai multă putere pentru toate provocările care vă așteaptă

  • Deosebit de silențios, chiar și în zonele sensibile la zgomot

  • Rezistență ridicată pentru sarcini de lucru de lungă durată

  • Flexibilitate ridicată – acumulatori potriviți pentru diferite utilaje

Horticultori și peisagiști care își iau utilajele din sistemul STIHL AP și un acumulator care poate fi purtat pe spate din spatele vehiculului lor.
Acumulatorii și suflantele de frunze care pot fi purtate pe spate fac parte din horticultură și amenajare peisagistică.

Opinia profesioniștilor privind sistemul AP

Descoperiți acum sistemul cu acumulator AP la magazinele specializate STIHL!

Grafic cu pictogramele tuturor categoriilor de utilaje profesionale cu acumulator STIHL și cu logo-ul sistemului STIHL AP în mijloc.

Categorii de utilaje din sistemul AP

Sistemul AP de la STIHL constă din diferite categorii de utilaje pentru fiecare domeniu de aplicare în îngrijirea peisagistică, a grădinilor și copacilor.

Descoperiți acum gama largă de utilaje cu acumulator: 

Un adevărat duo de putere de la STIHL: MSA 300 și acumulatorul AP 500 S

Pur și simplu puternic: MSA 220 T 

Ca motoferăstrău performant cu acumulator pentru îngrijirea copacilor utilizat în domeniul profesional, MSA 220 T oferă numeroase avantaje. Sistemul de control electronic cu buton de deblocare permite o manevrare simplă și confortabilă – cu o putere de tăiere ridicată: în combinație cu acumulatorul AP 300 S, MSA 220 T poate efectua până la 260 de tăieturi în 29 de minute.

Timpi de funcționare și de încărcare

Utilajele puternice cu acumulator STIHL din sistemul AP se remarcă prin rezistență și putere. Acest tabel vă arată timpii de funcționare a utilajelor dumneavoastră cu acumulator din sistemul AP în funcție de acumulatorul utilizat, precum și timpii de încărcare a diferiților acumulatori STIHL.

Lucrări pe timp de ploaie

Toate utilajele cu acumulator din sistemul STIHL AP sunt concepute pentru utilizarea profesională în mod regulat și în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, acestea dispun de o protecție testată împotriva stropirii cu apă. Eficacitatea este demonstrată prin teste interne exigente. Testul de rezistență la stropi de apă se bazează, printre altele, pe standardul IPX4.