Alege direct produsul: Motoferăstraie cu acumulator

MSA 160 C-BQ fara Acumulator si Incarcator

Motofierastrau inovativ cu acumulator

Generalităţi

Primul motoferăstrău cu acumulator de la STIHL cu putere de tăiere de primă clasă. Acumulatorul puternic de 36 V îndeplineşte cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte funcţionarea şi confortul în utilizare, iar motoferăstrăul devine astfel ajutorul ideal la tăierea lemului de foc şi pentru uz casnic, grădinărit şi lucrări de tăiere în spaţii închise. Cu noul lanţ 1/4"-PM3 cu vibraţii şi recul reduse, special conceput pentru motoferăstraie uşoare, compacte. Cu şina de tăiere de 30 cm se pot tăia crengi şi copaci cu diametrul de până la 20 cm.

Versiuni



De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

MSA în intervenție

Date tehnice

Date tehnice Value
Rollomatic E, Lungime de tăiere cm 30
Greutate kg 1) 3,2
Greutate fără acumulator kg 2,8
Greutate with AP160 kg 2) 4,9
Greutate with AP160 kg 2) 4,5
Tensiune alimentare V 36
Nivel presiune acustică dB(A) 3) 83
Nivel putere acustică dB(A) 3) 94
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s ² 4) 2
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s ² 4) 2
Dimensiune lanţ 1/4 " P
Perioadă utilizare cu AP 115 min până la 23
Perioadă utilizare cu AP 120 min până la 25
Perioadă utilizare cu AP 160 min până la 35
Perioadă utilizare cu AP 180 min până la 40
Perioadă utilizare cu AR 900 min până la 180
Volum rezervor ulei cm 3 209
Performanță tăiere felii cu AP 160 PC 200
Volum rezervor ulei oz 7,1
Perioadă utilizare cu AP 160 80% charged min 28

1) Fără cablu, cu şină şi lanţ
2) Fără acumulator şi încărcător
3) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
4) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MSA în intervenție

Dotare de serie

  • Buson rezervor fara scule de deschidere Zoom
    Buson rezervor fara scule de deschidere

    Rezervorul transparent de ulei şi buşonul cu deschidere fără alte unelte permit verificarea uşoară şi comodă a nivelului de ulei.

  • Comanda la ambele maini
    Comanda la ambele maini

    Mânerul tubular are un design ergonomic şi mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale pentru un plus de confort; mânuirea utilajului devine astfel o activitate plăcută, realizată fără efort şi în deplină siguranţă, indiferent de poziţia de lucru...

  • Intinzator rapid de lant Zoom
    Intinzator rapid de lant

    Cu ajutorul dispozitivului STIHL de întindere rapidă a lanţului (B), întinderea lanţului de ferăstrău devine o sarcină cât se poate de simplă. După slăbirea capacului roţii de lanţ, lanţul de ferăstrău poate fi întins repede şi simplu, fără alte unelte suplimentare.

  • Maner de comanda Zoom
    Maner de comanda

    Mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale, care asigură o prindere fermă şi stabilă în orice poziţie de lucru. Maneta de acţionare se deblochează de la butonul de blocare lateral.

  • Motor EC Zoom
    Motor EC

    Motorul electric extrage din acumulator cu până la 55 % mai multă putere, protejându-l astfel – durata de viaţă a acumulatorului creşte astfel cu până la 70 %. În plus, acest motor se distinge printr-o greutate scăzută, dimensiuni compacte şi o funcţionare aproape fără uzură.

  • QuickStop Super Funktion (Q) Zoom
    QuickStop Super Funktion (Q)

    Sistemul de frânare suplimentar pentru o siguranţă suplimentară de la STIHL. Lanţul de ferăstrău se opreşte în numai câteva secunde atât în cazul unui recul suficient de puternic sau la acţionarea activă a protecţiei manuale, cât şi la eliberarea mânerului posterior. Această echipare unică de siguranţă asigură o protecţie sporită a utilizatorului în toate poziţiile de lucru.

  • Sistem de ungere a lantului - Ematic Zoom
    Sistem de ungere a lantului - Ematic

    Sistemul STIHL Ematic este alcătuit din şina de ghidaj Ematic, lanţul de ferăstrău Oilomatic şi pompa de ulei cu funcţie de reglare a cantităţii sau de reducere a debitului. Graţie designului special al şinei şi al lanţului, fiecare picătură de ulei de lanţ ajunge exact în locul unde este nevoie de lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50 %.

Dotare ulterioară

  • Acumulator Lithium-Ion Zoom
    Acumulator Lithium-Ion

    Acumulator cu litiu-ion, foarte puternic. Compatibil cu toate utilajele cu acumulator STIHL/VIKING. Acumulatorul poate fi încărcat de mai multe sute de ori. Nu prezintă efect de memorie şi lucrează la putere constantă pe durata utilizării. Pentru o utilizare îndelungată, la fel ca un utilaj pe benzină. Disponibil în trei clase de putere: AP 80 cu 80 Wh, AP 120 cu 120 Wh şi AP 160 cu 160 Wh Prevăzut cu indicator al stării de încărcare. Poate fi încărcat cu încărcătoarele AL 100 sau AL 300.

  • Incarcator pentru acumulator Zoom
    Incarcator pentru acumulator

    Din dotarea standard face parte unul dintre cele două încărcătoare: încărcătorul standard AL 100 şi încărcătorul rapid AL 300. AL 100 încarcă acumulatorul AP 80 în aprox. 70 de minute, iar AL 300 în aprox. 25 de minute.

Vă prezentăm mai detaliat o caracteristică de echipare în secţiunea Produkttechnik.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon bg / cs / hr / lt / lv / ro / ru / sk / sl / uk 05.05.2014