1.099,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore83 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore91 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga3,2 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău cu acumulator MSA 60 C: Versatil și ușor de utilizat

Puteți utiliza motoferăstrăul versatil STIHL MSA 60 C cu acumulator pentru a efectua lucrări de grădinărit și întreținere a terenului din jurul casei. MSA 60 C, ușor și manevrabil, este utilajul ideal pentru tăierea crengilor din copaci și arbuști sau pentru tăierea lemnului de foc și pentru sarcini manuale, cum ar fi prelucrarea lemnului. Motoferăstrăul silențios face parte din sistemul STIHL AK și îl puteți folosi fără dispozitivul de protecție pentru urechi. Datorită funcționării silențioase și fără emisii, puteți utiliza motoferăstraiele în zone sensibile la zgomot, cum ar fi cartierele rezidențiale și chiar în spații închise. Accesoriul de tăiere standard de 30 cm format din lanțul de ferăstrău P Picco Micro 3 (PM3) și șina de ghidaj STIHL Rollomatic E Mini asigură caracteristici de tăiere precise și constante și tăieri curate. Reglarea vitezei este variabilă continuu, astfel încât puterea să poată fi adaptată și controlată cu ușurință. Echilibrul optim, sistemul integrat STIHL Quick Chain Tensioning și sistemul de operare cu mâner moale care amortizează vibrațiile, cu maneta Ergo, facilitează un nivel ridicat de ergonomie în timpul lucrului. Maneta de control cu variație continuă, care este echipată cu un buton de blocare laterală, vă permite să folosiți motoferăstrăul în siguranță și confortabil. Frâna de lanț poate fi acționată rapid în orice poziție de lucru cu ajutorul sistemului suplimentar de frânare QuickStop Super. Rezervorul de ulei, transparent, vă permite să urmăriți în orice moment nivelul de ulei. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 60 C-B și cât durează încărcarea acumulatorului.

sfaturi utile