1.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35 cm
Cilindree32 cm³
Putere1,4 kW
Greutate4,5 kg 1)
Raport putere/greutate3,2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 172 motoferăstrău pe benzină: Compact și versatil în utilizare

Atunci când vine vorba de tăierea lemnelor de foc sau de întreținerea terenurilor, motoferăstrăul compact pe benzină  STIHL MS 172  vă oferă un utilaj pe benzină, flexibil, indiferent dacă sunteți un utilizator casnic sau un profesionist în horticultură și peisagistică. Cu MS 172 puteți  doborî chiar și copaci mici. Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 172 impresionează prin motorul său puternic STIHL 2-MIX, care este cunoscut pentru  performanțe excelente de tăiere, asociate cu un consum redus de combustibil. Lanțul standard STIHL 3/8” P asigură tăieturi precise cu tăișul său îngust. Datorită  sistemului anti-vibrații STIHL, puteți lucra cu motoferăstrăul STIHL MS 172 protejându-vă mușchii și articulațiile.  Aceasta înseamnă că motoferăstrăul dvs. funcționează lin și uniform. Comanda monobloc este foarte convenabilă, permițându-vă să efectuați toate funcțiile cu o singură mână. Dacă faceți o pauză, motoferăstrăul este gata de a fi utilizat din nou imediat. Pârghia cu funcție de oprire  revine automat în poziția de funcționare. Un alt avantaj al utilizării MS 172 de la STIHL: întinderea lanțului montată lateral asigură o retensionare sigură și ușoară a lanțului  fără contact cu lanțul ascuțit sau cu vârfurile opritorului cu gheare. STIHL MS 172 are, de asemenea, o  priză de diagnosticare  pentru întreținerea motoferăstrăului dvs. pe benzină. * Aceasta va furniza distribuitorului dvs. local STIHL informații despre designul mașinii, durata de viață și instrucțiuni de reparare și întreținere. *Funcţie disponibila în anumite ţări. Consultaţi distribuitorul dvs local pentru mai multe detalii.

sfaturi utile