1.899,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35 cm
Cilindree39 cm³
Putere1,8 kW
Greutate4,6 kg 1)
Raport putere/greutate2,4 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 212 motoferăstrău pe benzină: Manevrabil și puternic

Fie că tăiați lemne de foc pentru uz privat, lucrați în horticultură și amenajări peisagistice, îndepliniți lucrări de întreținere mai mici sau construiți cu lemn pentru lucrări profesionale: puternicul motoferăstrău pe benzină STIHL MS 212 vă oferă un sprijin superior pentru diverse operaţiuni, chiar și tăierea copacilor mai mici. Motorul foarte puternic STIHL 2-MIX  asigură  performanțe excelente de tăiere, fiind în același timp și economic. Sistemul anti-vibrații  STIHL vă protejează mușchii și articulațiile în timp ce lucrați. Toate funcțiile modelului MS 212 pot fi accesate cu o singură mână, folosind comanda monobloc. Datorită  duratei lungi de viață a filtrului, motoferăstrăul poate fi operat eficient pentru o perioadă foarte lungă de timp fără a fi nevoie să curățați filtrul de aer. STIHL oferă filtre speciale din poliamidă  pentru lucrul în zăpadă. MS 212 este puternic și confortabil de utilizat. Gheara vă ușurează, de asemenea, munca, cu ajutorul acesteia, motoferăstrăul se așează  ferm pe lemn. Acest lucru vă permite să obțineți cea mai  precisă tăiere posibilă. Dacă munca dumneavoastră este întreruptă, motoferăstrăul STIHL este  imediat gata să pornească din nou datorită comenzii monobloc cu funcție de oprire. Tensionarea rapidă a lanțului, montată lateral vă ajută să  retensionați lanțul  în siguranță și cu ușurință. Acest motoferăstrău pe benzină are, de asemenea, o priză de  diagnosticare*. Acest lucru facilitează întreținerea la fața locului a motoferăstrăului dvs. STIHL MS 212 pe benzină de către distribuitorul dvs. local STIHL. Afișează rapid informațiile necesare despre designul utilajului, durata de viață, precum și instrucțiunile de reparare și întreținere. *Funcţie disponibilă doar în anumite ţări-. COnsultaţi distribuitorul dvs local pentru mai multe detalii.

sfaturi utile