3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35 cm
Cilindree35 cm³
Putere1,8 kW
Greutate3,7 kg 1)
Raport putere/greutate2,1 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 201 TC-M motoferăstrău pe benzină: ușor și puternic, pentru întreținerea eficientă a copacilor

Motoferăstrăul pentru arboricultură MS 201 TC-M oferă un suport optim pentru toate activitățile de întreținere a arborilor. Șina de ghidaj ușoară face ca acest utilaj să aibă o greutate redusă, permițându-vă să lucrați deosebit de eficient. Motoferăstrăul MS STIHL 201 TC-M este un motoferăstrău pentru întrţinerea arborilor foarte puternic, pe benzină. STIHL MS 201 TC-M are un motor de înaltă performanță de 1,8 kW (2,4 CP) STIHL 2-MIX, cu tehnologia STIHL M-Tronic, astfel vă puteți bucura în orice moment de performanțe optime ale motorului. M-Tronic controlează electronic timpul de aprindere și dozarea combustibilului cu precizie în orice stare de funcționare. Funcția STIHL ElastoStart vă ajută la pornirea MS 201 TC-M prin amortizarea oricăror vârfuri de sarcină care apar și vă permite să porniți motorul fără probleme. Echipat cu un lanț STIHL 3/8” PS, acest utilaj vă va permite să obțineți performanțe excelente de tăiere. Înlocuirea rapidă și ușoară a lanțului este, de asemenea, uşor de realizat cu piulițele de pe capacul pinionului. AVERTISMENT: Acest motoferăstrău este destinat doar specialiștilor instruiți în întreținerea copacilor. Utilizarea acestui utilaj fără o pregătire adecvată poate duce la vătămări grave.
MS 201 TC-M

sfaturi utile