799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală230 V
Greutate specifică4,1/1,4 kg/kW 1)
Nivelul presiunii sonore90 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore101 dB(A) 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrăul electric MSE 141: pentru utilizatorii începători și cei ocazionali

Deosebit de manevrabil și ușor, motoferăstrăul electric STIHL MSE 141 este ideal  pentru începători. Acest motoferăstrău poate fi folosit pentru a tăia lemne de foc și  pentru a efectua sarcini mai simple de prelucrare a lemnului, în curte. Datorită motorului puternic și a lanțului de motoferăstrău PMM3 de 3/8", puteți fi siguri de performanțe de tăiere impresionante cu acest motoferăstrău electric. Designul ergonomic al motoferăstrăului STIHL MSE 141 vă va sprijini în munca dumneavoastră și vă va ajuta să reduceți la minimum oboseala. Motoferăstrăul este, de asemenea, echipat cu o serie de caracteristici care vă permit să lucrați cât mai eficient posibil: Cu  dispozitivul de întindere rapidă a lanţului STIHL puteți retensiona lanțul rapid și fără contact direct cu lanțul motoferăstrăului. Lucrul în siguranță este susținut de  frâna de lanț QuickStop Super, deoarece motoferăstrăul electric se va opri imediat dacă eliberați mânerul din spate. Funcția de  protecție la suprasarcină  protejează motoferăstrăul electric MSE 141 de deteriorarea cauzată de supraîncălzire. Sistemul STIHL Ematic  asigură o lubrifiere eficientă a lanțului de motoferăstrău, ceea ce nu numai că vă face munca mai eficientă, dar economisește și ulei.
MSE 141 C-Q

sfaturi utile