1.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree36 cm³
Putere1,6 kW
Greutate4,6 kg 1)
Raport putere/greutate2,8 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 182 motoferăstrău pe benzină MS 182: Impresionează în întreținerea spațiilor verzi

Puternicul motoferăstrău pe benzină STIHL MS182 este ideal pentru tăierea lemnelor de foc, precum și pentru utilizarea în horticultură, amenajări peisagistice și întreținerea terenurilor. Datorită motorului său performant, acest motoferăstrău poate fi folosit pentru o gamă foarte largă de operaţiuni, fie că sunteți un utilizator casnic, un profesionist în horticultură sau peisagistică. Chiar și tăierea copacilor mici este posibilă cu MS 182. Motorul puternic STIHL 2-MIX al MS 182 nu numai că asigură o performanță excelentă de tăiere, dar este și economic. Sistemul anti-vibrații STIHL vă ajută să lucrați confortabil cu motoferăstrăul, deoarece vă protejează mușchii și articulațiile. Comanda monobloc vă permite, de asemenea, să controlați toate funcțiile acestui motoferăstrău pe benzină cu o singură mână. Munca dumneavoastră este, de asemenea, ușurată gheara de ghidare, ce vă ajută să țineți utilajul ferm pe lemn pentru o tăiere precisă. Elementul filtrant robust, din fleece, asigură intervale lungi de întreținere. Sunt disponibile filtre speciale din poliamidă pentru lucrul în zăpadă. O altă caracteristică practică a STIHL MS 182: După pauzele de lucru, motorul este imediat gata să pornească din nou, deoarece pârghia dublă cu funcție de oprire revine automat în poziția de funcționare. Sistemul de tensionare a lanțului, montat lateral facilitează retensionarea ușoară a lanțului, reducând la minimum întreruperile de lucru. Priza de diagnosticare este utilă pentru întreținerea motoferăstrăului dumneavoastră STIHL MS 182 pe benzină.* Aceasta va furniza dealerului STIHL local informații despre designul mașinii, durata de viață și instrucțiuni de reparare și întreținere. *Funcţie disponibilă doar în anumite ţări. Consultaţi distribuitorul dvs local pentru mai multe detalii.

sfaturi utile