1.279,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore83 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore91 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga3,2 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău cu acumulator MSA 70 C-B: Puternic, versatil și echilibrat

Motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 70 C-B, de înaltă calitate este ideal dacă doriți să tăiați copaci sau arbuști acasă, în grădină sau pe proprietatea dvs. De asemenea, poate fi utilizat pentru a efectua rapid și eficient o gamă largă de sarcini manuale, cum ar fi tăierea grinzilor în lungime sau alte lucrări în spații închise. STIHL MSA 70 C-B funcționează cu acumulatoriil din sistemul STIHL AK și este atât de silențios încât îl puteți folosi fără dispozitivul de protecție pentru urechi și în zonele sensibile la zgomot. Datorită accesoriului de tăiere standard de 30 cm format din lanțul P Picco Micro 3 (PM3) de 1/4" și a șinei de ghidaj STIHL Rollomatic E Mini, puteți efectua în mod fiabil tăieri mai curate și netede. Greutatea redusă a sistemului și motorul EC puternic și eficient din punct de vedere energetic asigură un echilibru optim și puterea necesară. Puteți utiliza maneta de control cu funcție de potențiometru pentru a regla continuu viteza motoferăstrăului cu acumulator. Mânerul moale cu maneta Ergo vă oferă o aderență bună, confort suplimentar și sporește ergonomia. Motoferăstrăul cu acumulator este prevăzut și cu STIHL Quick Chain Tensioning pentru tensionarea sigură și ușoară a lanțului de ferăstrău, fără unelte. Frâna de lanț suplimentară QuickStop Super vă sporește siguranța, deoarece lanțul ferăstrăului se oprește imediat ce dați drumul la mânerul din spate. Cu ajutorul rezervorului de ulei, transparent, puteți urmări în orice moment nivelul de ulei. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 70 C-B și cât durează încărcarea acumulatorului.

sfaturi utile