2.149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate3,4 kg
Lungime până la mufa de cuplare96 cm 1)
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 100pînă la 14 min.
Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 200pînă la 28 min.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

KMA 135 R, motor combinat cu acumulator: Gamă largă de utilizări

Dacă sunteți un profesionist care lucrează în întreținerea grădinilor și a peisajelor sau dacă există multe sarcini diferite de îndeplinit în calitate de autoritate locală și doriți să  lucrați cât mai flexibil, STIHL KMA 135 R este ideal. Acest motor combinat, cu acumulator poate fi utilizat cu toate accesoriile unelte combinate STIHL, astfel încât trebuie doar să conectați unealta potrivită la piesa de cuplare, după cum este necesar. Viteza puternicului motor EC poate fi ajustată fără probleme pe mânerul de comandă. Puteți seta unul dintre cele trei niveluri de viteză prestabilite, pe care îl puteți utiliza ca mod de economisire a energiei. Deoarece motorul STIHL KMA 135 R funcționează foarte silențios, puteți lucra și în zone sensibile la zgomot și fără dispozitiv de protecție auditiv. Pentru a crește durata de viață a motorului, acesta este echipat cu un  filtru de aer cu grilă metalică. Aceasta asigură o răcire optimă și este, de asemenea, ușor de curățat. Motorul combinat STIHL KMA 135 R este echipat cu un mâner rotund, cu bară de protecție  pentru un grad ridicat de libertate de mișcare, chiar și în spații restrânse. Bara de protecție asigură faptul că utilajul nu se apropie prea mult de picioare în timpul lucrului. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia. Puteți vedea în prezentarea generală a duratei de viață a acumulatorului și timpilor de încărcare cât timp puteți lucra cu motorul combinat cu acumulator, STIHL KMA și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizat.
KMA 135 R ohne Akku

sfaturi utile