Înregistrare produs

Suntem convinși de calitatea și performanța pe termen lung a produselor noastre! De aceea, vă oferim o extindere a garanției cu 6 luni la înregistrarea utilajului dumneavoastră STIHL.

Femeie care înregistrează foarfeca de tuns garduri vii cu acumulator STIHL HSA 56 pe smartphone

Extindeți garanția!

Ați achiziționat un utilaj STIHL cu mai puțin de 30 de zile în urmă? Atunci înregistrați-vă utilajul acum și beneficiați de o extindere gratuită a garanției cu 6 luni!

Pentru înregistrare aveți nevoie doar de numărul de serie al produsului dumneavoastră, data achiziției și numele magazinului dumneavoastră specializat preferat. Acumulatorii și încărcătoarele sunt excluse de la extinderea garanției.

Înregistrarea produsului în cinci pași simpli

Pagina de pornire pentru înregistrarea produsului STIHL
  1. Introduceți numărul de serie și data achiziției
  2. Introduceți magazinul specializat de unde aţi achiziţionat produsul
  3. Introduceți datele personale
  4. Introduceți interesele (opțional)
  5. Verificați și confirmați

După înregistrare, veți primi o confirmare prin e-mail pe care o puteți păstra împreună cu factura dumneavoastră și o puteți prezenta la magazinul dumneavoastră specializat STIHL în cazul unei cereri de garanție.

Condițiile de extindere a garanției

Valabile pentru utilajele STIHL noi (cu excepția încărcătoarelor și a acumulatorilor) achiziționate în România și înregistrate la preg.STIHL.com în termen de 30 de zile de la achiziție.

Această extindere nu poate fi combinată cu alte extinderi ale garanției. E-mailul de confirmare a înregistrării produsului dumneavoastră și factura de achiziție în care este specificat numărul de serie trebuie prezentate magazinului în cazul unei probleme cu utilajul după expirarea perioadei obișnuite de garanție. Extinderea garanției cu 6 luni este valabilă atât pentru utilizatorii privați, cât și pentru cei profesioniști. Puteți găsi condițiile de garanție STIHL aici.

Datele cu caracter personal înregistrate vor fi utilizate pentru extinderea garanției și pentru trimiterea de newslettere, dacă bifați această opțiune. Aici puteți găsi mai multe informații privind protecția datelor la STIHL.

Pădure de conifere cu pajiște verde în prim-plan, munți în fundal

Newsletter STIHL

La înregistrare, puteți, de asemenea, să vă abonați direct la newsletter-ul nostru STIHL și să primiți informații personalizate! Astfel, veți fi informat despre promoțiile actuale și despre noile produse STIHL și veți primi, de asemenea, o gamă largă de sfaturi utile pentru utilizarea utilajului dumneavoastră.

Persoană cu smartphone în mână și mănuși STIHL FUNCTION SENSOTOUCH

Întrebări privind înregistrarea produsului

Doriți, de exemplu, să știți unde găsiți numărul de serie al utilajului dumneavoastră? Veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări în rubrica FAQ.