Ştiri despre produsele STIHL

Descoperiți toate inovațiile și produsele noi de la STIHL care vă ușurează munca în calitate de profesionist sau în sectorul privat cu și în natură. La fel ca în cazul tuturor soluțiilor STIHL, noile noastre produse au fost concepute astfel încât să acorde prioritate calității, performanței și ușurinței de utilizare pentru dumneavoastră.

Produse pentru utilizatorii privați

STIHL MS 162 im Einsatz

STIHL MS 162

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 162 este un utilaj de bază fiabil pentru întreținerea terenurilor, precum și pentru grădinărit și amenajări peisagistice. Fie că tăiați lemne de foc sau tăiați pomi fructiferi, MS 162 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații.

Disponibil la distribuitorii specializați din aprilie 2024.

STIHL SEA 20 im Einsatz

STIHL SEA 20

Noul aspirator portabil cu acumulator STIHL SEA 20 curăță zonele mici cu multă putere. Designul său compact, mânerul moale, ergonomic, cu buton de blocare și un afișaj cu LED pentru a arăta starea actuală de încărcare a acumulatorului fac din acest aspirator de mici dimensiuni partenerul perfect în lupta împotriva firimiturilor și a altor resturi. 

Disponibil la distribuitorii specializați din 2023.

HTA 50 im Einsatz

STIHL HTA 50

Noul emondor cu acumulator STIHL HTA 50 este perfect pentru toți cei care doresc să efectueze lucrări de întreținere a pomilor ornamentali și fructiferi: Datorită lungimii totale de 280 de centimetri, proprietarii de grădini private sau utilizatorii semiprofesioniști de la serviciile de îngrijire sau de la firmele de întreținere peisagistică pot folosi acest utilaj robust pentru a ajunge fără efort de la sol la ramurile aflate la înălțimi mari, fără a fi nevoie să urce pe o scară. 

Disponibil la distribuitorii specializați din 2023.

STIHL BGA 60

STIHL BGA 60

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 60 curăță suprafețele și aleile de frunze și resturi verzi în cel mai scurt timp. Cu o forță de suflare de până la 15 newtoni, STIHL BGA 60 este cea mai puternică suflantă cu acumulator din sistemul STIHL AK. 

Disponibilă la distribuitorii specializați începând cu aprilie 2023.

Doriți să fiți informat în exclusivitate despre noile produse și servicii STIHL? 

Produse pentru profesioniști

STIHL AP 500 S

STIHL AP 500 S

Cu acumulatorul STIHL AP 500 S, STIHL introduce un nou tip de sistem de stocare a energiei. Datorită tehnologiei sale inovatoare, acest acumulator impresionează nu numai prin densitatea ridicată de energie și greutatea relativ redusă, ci mai ales prin numărul dublu de cicluri de încărcare posibile și, prin urmare, prin creșterea semnificativă a duratei de viață în comparație cu acumulatorii Li-ion convenționali. 

Disponibil la distribuitorii specializați din primăvara anului 2022.

STIHL MSA 300

STIHL MSA 300

Cu noul STIHL MSA 300, STIHL prezintă cel mai puternic motoferăstrău cu acumulator de pe piață, deschizând o dimensiune complet nouă, în special pentru lucrările de tăiere în zone sensibile la zgomot. Gama de aplicații se întinde de la doborâre, tăierea de crengi și tăierea transversală a arborilor de dimensiuni medii până la construcțiile din lemn.

Disponibil la distribuitorii specializați din primăvara anului 2023.

STIHL MSA 220 T

STIHL MSA 220 T

Noul MSA 220 T este cel mai puternic motoferăstrău pentru toaletarea arborilor, cu acumulator, din gama STIHL și, prin urmare, este perfect pentru lucrările profesionale de tăiere. Un punct de atracție este consola de comandă electronică cu afișaj LED la 180°: nu numai că facilitează controlul utilajului în orice poziție, dar asigură și faptul că utilizatorii au întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor informațiilor importante, cum ar fi starea de funcționare a motoferăstrăului sau a frânei lanțului.

Disponibil la distribuitorii specializați din primăvara anului 2023.

STIHl HTA 135 im Einsatz

STIHL HTA 135

Cel mai puternic emondor cu acumulator STIHL HTA 135 pentru utilizatorii profesioniști în îngrijirea arborilor, livezi și municipalități este deosebit de silențios și cu vibrații reduse.

Disponibil la distribuitorii specializați din ianuarie 2023.

STIHL BGA 300

STIHL BGA 300

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 300 oferă profesioniștilor performanțe ridicate și o funcționare deosebit de silențioasă datorită sistemului inovator de amortizare a zgomotului. Cu o forță de suflare de 25 de newtoni, noul BGA 300 este modelul de top și, de asemenea, prima suflantă portabilă pe spate, cu rucsac, din gama STIHL cu acumulator. 

Disponibilă la distribuitorii autorizaţi din 2023,