2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Tensiune nominală230 V
Greutate specifică5,7/2,5 kg/kW 1)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore105 dB(A) 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău electric MSE 250: pentru profesioniștii exigenți

STIHL MSE 250 este cel mai puternic motoferăstrău electric de la STIHL, conceput pentru construcții din lemn. Este perfect pentru aplicațiile solicitante de tâmplărie din domeniul finisajelor profesionale. Echipat cu un lanț de motoferăstrău Rapid Super 3 de înaltă calitate, aceasta oferind performanțe excelente de străpungere și tăiere. Acest lucru înseamnă că specialiștii și profesioniștii calificați vor găsi în motoferăstrăul electric STIHL MSE 250 un utilaj excelent chiar și pentru proiecte solicitante. Motoferăstrăul electric poate fi conectat și la rețele electrice mai slabe datorită  pornirii soft  cu limitare a curentului de pornire. Motoferăstrăul electric cu lanț STIHL MSE 250 este echipat cu un  mâner moale, cu aderență  pentru a vă permite să lucrați confortabil și pe perioade mai lungi. Datorită sistemului STIHL Ematic, puteți lucra deosebit de eficient, deoarece lanțul motoferăstrăului este întotdeauna lubrifiat în mod optim. Această funcție asigură, de asemenea, un consum redus de ulei. Protecția la suprasarcină  previne posibilele daune cauzate de supraîncălzire, prin intermediul unui LED roșu care se aprinde pentru a vă avertiza de risc. După o fază de răcire de aproximativ un minut, puteți continua să lucrați imediat. Ne-am gândit și la siguranța dumneavoastră cu acest model: frâna de lanț QuickStop Super  oprește lanțul motoferăstrăului imediat ce mâna dumneavoastră eliberează mânerul din spate.
MSE 250 C-Q

sfaturi utile