1.599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală230 V
Greutate specifică4,4/1,9 kg/kW 1)
Nivelul presiunii sonore92 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore103 dB(A) 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrăul electric MSE 190 C-B: ideal pentru tăierea lemnelor de foc, cu sistem convenabil de tensionare rapidă a lanțului

Motoferăstrăul electric STIHL MSE 190 C-B este o alegere eficientă pentru lucrări de tăiere pe  proprietăți private, în întreprinderi specializate și în agricultură.  Punctele forte ale acestui motoferăstrău electric sunt deosebit de evidente la tăierea lemnelor de foc și în lucrările calificate. Doriți să lucrați fără oboseală? Ergonomia excelentă a motoferăstrăului electric STIHL MSE 190 C-B vă va ajuta să realizați acest lucru. Acest motoferăstrău electric dispune de o serie de caracteristici de confort. Comod de ținut în mână datorită  mânerului softgrip. De asemenea, am echipat motoferăstrăul electric STIHL MSE 190 C-B cu  dispozitivul de întindere rapidă a lanţului STIHL. Retensionarea lanțului motoferăstrăului se poate face  ușor, în siguranță și fără unelte. Când eliberați mânerul din spate, motoferăstrăul este oprit imediat de frâna de lanț QuickStop Super. Motoferăstrăul electric STIHL MSE 190 C-B este echipat cu  protecție la suprasarcină  pentru a-l proteja de deteriorarea cauzată de supraîncălzire.
MSE 190 C-BQ

sfaturi utile