1.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală230 V
Greutate specifică4,3/1,7 kg/kW 1)
Nivelul presiunii sonore92 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore103 dB(A) 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrăul electric MSE 170 C-B: pentru un confort sporit atunci când tăiați lemne de foc în grădina de acasă

Motoferăstrăul electric STIHL MSE 170 C-B impresionează prin designul său ușor  și ergonomia sofisticată, care vă permit să tăiați fără efort lemne de foc sau să efectuați alte sarcini de tăiere în jurul casei. Cu o putere de intrare de 1,7 kW, motorul STIHL MSE 170 C-B, împreună cu lanțul STIHL PMM3 de 3/8", oferă o performanță bună de tăiere. Veți aprecia  dispozitivul de întindere rapidă a lanţului STIHL, mai ales dacă lucrați cu STIHL MSE 170 C-B mai des sau pentru perioade mai lungi de timp. Această caracteristică vă permite  să retensionați lanțul în siguranță, ușor și fără unelte, la nevoie.  Mânerul softgrip  asigură o prindere bună și plăcută, permițându-vă să lucrați confortabil cu motoferăstrăul electric. Motoferăstrăul electric STIHL MSE 170 C-B este echipat cu  protecție la suprasarcină  pentru a preveni deteriorarea cauzată de supraîncălzire. Motoferăstrăul este echipat cu  frâna de lanț QuickStop Super  pentru siguranță în timpul lucrului; aceasta oprește lanțul de motoferăstrău imediat ce mâna dumneavoastră eliberează mânerul din spate al motoferăstrăului electric.
MSE 170 C-BQ

sfaturi utile