1.949,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35 cm
Cilindree35 cm³
Putere1,7 kW
Greutate4,6 kg 1)
Raport putere/greutate2,7 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 211 C-BE motoferăstrău cu motor pe benzină: confortabil și ușor de utilizat

Datorită performanțelor sale ridicate, designului compact și confortului obișnuit de la STIHL, MS 211 C-BE este deosebit de potrivit pentru tăierea lemnelor de foc în uz casnic, precum și pentru lucrările efectuate de meseriașii calificați. Motoferăstrăul MS 211 C-BE are un design compact, cu greutate redusă, iar şina de ghidare ușoară, opțională, face ca MS 211 C-BE de la STIHL să fie și mai confortabil. Motorul STIHL 2-MIX furnizează 1,7 kW (2,3 CP) și este, de asemenea, economic în ceea ce privește consumul de combustibil. Datorită STIHL ErgoStart, puteți porni motoferăstrăul în mod confortabil și fără efort, deoarece necesită doar jumătate din puterea sistemelor de pornire STIHL convenționale, fiind suficientă o viteză de pornire semnificativ mai mică. Caracteristicile tehnice, cum ar fi comanda monobloc și manevrarea ușoară, fac din acest motoferăstrău un utilaj eficient. Cu lanțul STIHL 3/8" PM3 puteți obține performanțe de tăiere ridicate. Retensionarea lanțului de ferăstrău este, de asemenea, rapidă și ușoară cu STIHL Quick Chain Tensioning. Cu opțiunea de a trece de la modul de vară la cel de iarnă, STIHL MS 211 C-BE vă permite să lucrați fără întrerupere chiar și la temperaturi scăzute și cu umiditate ridicată simultană. Acest motoferăstrău are, de asemenea, un buşon la rezervorul de combustibil, ce poate fi deschis fără scule.

sfaturi utile