1.649,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree32 cm³
Putere1,5 kW
Greutate4,3 kg 1)
Raport putere/greutate2,9 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 181 motoferăstrău pe benzină: impresionează în întreținerea spațiilor verzi

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 181 este un utilaj puternic, pentru întreținerea terenurilor. Motoferăstrăul avansat, pe benzină, MS 181 oferă beneficii care se potrivesc lucrărilor solicitante în aplicațiile casnice și în  meserii calificate. Versiunea cu o lungime a șinei de 35 cm este, de asemenea, potrivită pentru  doborârea arborilor mai mici. Motorul STIHL 2-MIX  oferă  performanțe ridicate de tăiere cu un consum economic de combustibil. Sistemul STIHL ElastoStart facilitează pornirea, amortizând vârfurile de sarcină pentru un proces de pornire uniform.  Operarea cu o singură pârghie  înseamnă că puteți lucra cu mai puțin efort, în timp ce  oprirea practică a ghearei metalice vă permite să ghidați cu ușurință și precizie motoferăstrăul pe benzină în timp ce tăiați. Sistemul de filttrare cu prefiltrare centrifugală asigură funcționarea motoferăstrăului la o eficiență ridicată și pentru o perioadă foarte lungă de timp, fără a fi nevoie să curățați filtrul. Acest lucru se realizează prin îndepărtarea particulelor grosiere în drum spre filtrul de aer.
MS 181

sfaturi utile