599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230 V
Puterea consumată540,0 W
Greutate3,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore83 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FSE 60 motocoasă electrică FSE 60: robustă și eficientă

Cu motocoasa electrică STIHL FSE 60, puteți tăia și curăța grădina eficient și fără emisii. Motocoasa este atât de silențioasă, încât nici măcar nu este nevoie să purtați dispozitiv de protecție pentru urechi și este potrivită pentru lucrul în zone sensibile la zgomot. Mânerul rotund, practic poate fi reglat fără a folosi unelte suplimentare și vă permite să lucrați cu precizie și ergonomic. Cu capul robust de cosit STIHL AutoCut C 6-2, puteți nu numai să cosiți gazonul, ci și să îndepărtați eficient buruienile dificile de pe trepte sau din jurul arbuștilor. Prin lovirea uşoară a capului de cosit pe sol se reglează automat firul de cosit. Caracteristica detensionării cablului asigură faptul că ștecherul nu este deconectat atunci când trageți de cablu.

sfaturi utile