Oferte online suspecte pentru STIHL GTA 26

O persoană taie o creangă cu ajutorul utilajului de tăiat material lemnos cu acumulator GTA 26

În prezent, există diverse pagini web și anunțuri publicitare de la furnizori care nu prezintă încredere, care pretind a comercializa utilajul de tăiat material lemnos STIHL GTA 26 la prețuri avantajoase între 35 € și 60 €, respectiv cu reduceri mari de 50 %. Impostorii par să aibă o legătură directă cu STIHL. De exemplu, aceștia utilizează materialele vizuale oficiale STIHL sau URL-uri care fac referire la STIHL. Anunțurile apar pe diferite platforme, cum ar fi Instagram și Facebook. Cu toate acestea, cei care se lasă păcăliți de aceste oferte nu vor primi nicio livrare sau niciun produs STIHL după efectuarea plății.

Pentru a combate comerțul ilegal cu produse contrafăcute și ofertele frauduloase, STIHL angajează o echipă dedicată și motivată pentru protecția mărcii, care este responsabilă la nivel global pentru această problemă. Echipa cooperează îndeaproape cu diverse părți interesate din întreaga lume, cum ar fi investigatori, avocați, autorități vamale și de aplicare a legii, pentru a utiliza toate mijloacele legale disponibile pentru a împiedica producția și vânzarea de produse contrafăcute pe internet și pe piețe.

STIHL își vinde produsele exclusiv prin intermediul magazinelor specializate autorizate, precum și prin intermediul propriului magazin online STIHL.de. Prețul maxim recomandat de producător pentru STIHL GTA 26 este de fapt 179,00 euro, inclusiv cu acumulator și încărcător. Nu ar trebui să aveți încredere în furnizorii care comercializează produsul la un preț semnificativ mai mic. În cazul în care întâlniți oferte atrăgătoare sau site-uri web suspecte, ni le puteți raporta la următoarea adresă de e-mail: stopfake@stihl.de