676,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere50 cm
Tensiune nominală18 V
Greutate2,3 kg
Nivelul presiunii sonore75 dB(A) 1)
75 dB(A)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu HSA 45: deosebit de ușor datorită acumulatorului integrat

Foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator STIHL HSA 45 face parte din sistemul STIHL AI și are un design  compact și ergonomic. Această foarfecă de tuns gard viu, cu acumulator, este  deosebit de ușoară, ceea ce o face ideală pentru utilizatorii privați care se ocupă de mici lucrări spontane în grădină. Cu acumulatorul litiu-ion integrat permanent, STIHL HSA 45 cântărește  doar 2,3 kg. Dacă observați că nivelul de încărcare a acumulatorului este scăzut, puteți încărca utilajul folosind  cablul furnizat. Zona practică cu LED-uri de pe utilaj, vă permite să vizualizați direct nivelul de încărcare. Datorită motorului său electric, foarfeca de tuns gard viu, cu acumulator STIHL HSA 45 este atât de silențioasă încât o puteți folosi chiar și  în zonele sensibile la zgomot. Cuţitul şlefuit oe o singură față vă ajută, de asemenea, să lucrați eficient. Protecția integrată la tăiere sprijină lucrul în siguranță, în timp ce  protectorul de vârf înșurubat protejează dispozitivul de tăiere atunci când lucrați aproape de sol sau pereţi. Mânerul de control fin cu manetă de schimbare a vitezelor este foarte confortabil de ținut în mână, iar mânerul rotund pentru utilizare cu două mâini, sprijină lucrul în siguranță. Foarfeca de tuns gard viu STIHL HSA 45 are o lungime a lamei de 50 cm. Consultați prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL  pentru a vedea cât timp puteți lucra cu dispozitivul de tuns gard viu cu acumulator STIHL HSA 45 și cât durează încărcarea acumulatorului. Foarfeca de tuns gard viu este echipată cu o cheie de activare, care trebuie introdusă în fanta pentru cheie, în vederea funcționării. Din motive de siguranță, cheia de activare trebuie scoasă pentru transport, întreținere, reparații și depozitare și trebuie, de asemenea, să fie ținută departe de accesul copiilor. Informații suplimentare pot fi găsite în manualul de utilizare.

HSA 45

sfaturi utile