Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Utilaj de măturat KG 550: un model compact pentru utilizatorii privați

Utilajul de măturat STIHL KG 550 este soluția compactă ideală pentru utilizatorii casnici și profesioniști, pentru a asigura curățenia în jurul casei. Cântărind 6 kg, utilajul de măturat este ușor de manevrat și adună facil murdăria grosieră, fină, grea sau umedă pe o lățime de 55 cm. Periile circulare proeminente de pe părțile laterale și sistemul de măturat STIHL MultiClean asigură faptul că totul este cules cu grijă și ghidat în containerul din spate. Acest lucru este susținut și de rolele de ghidare laterale, care asigură faptul că mătura manuală KG 550 poate fi întotdeauna ghidată în mod optim, inclusiv de-a lungul pereților și bordurilor, iar în zonele de margine, este protejat împotriva deteriorării. Transferul direct al puterii în transmisie face ca utilajul să fie mai ușor de împins, iar periile circulare se întorc spre interior și la mersul înapoi. Murdăria este întotdeauna ridicată în fața utilajului de măturat STIHL KG 550, astfel încât nici măcar murdăria grosieră nu poate rămâne blocată sub acesta. Periile robuste sunt fabricate din nailon fără uzură și au o durată de viață lungă. Datorită dispunerii lor speciale, acestea adună în mod fiabil și murdăria care se află pe podea. Perii sunt garantați pentru o durată de 4 ani. O funcție de reglare centrală a înălțimii pe 8 niveluri permite adaptarea rapidă a utilajului la diferite suprafețe sau tipuri de murdărie. Recipientul de 25 l pentru deșeuri poate depozita cantități deosebit de mari de deșeuri și este ușor de golit.

sfaturi utile