7.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru180 bar
Presiune maximă250 bar
Debit de apă minim1000 l/h
Debit de apă maxim1080 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei60 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 362: utilaj electric profesional pentru lucrări de curățare dificile

Spălătorul cu înaltă presiune puternic STIHL RE 362 pentru  întreprinderile agricole, autoritățile locale, companiile forestiere și industria construcțiilor  este un  instrument de curățare eficient pentru condiții extreme, de exemplu pentru curățarea pavajelor. Puternicul spălător cu înaltă presiune STIHL RE 362 îndepărtează eficient murdăria întărită  cu o presiune maximă de 250 bari, chiar și în sarcină continuă, cu ajutorul  duzei cu jet plat  care este furnizată standard.  2 rezervoare de detergent  permit o curățare flexibilă prin intermediul butonului de comutare. În aplicațiile grele, motorul  silențios, cu turație redusă  funcționează la mai puține rotații pentru a susține o durată de viață mai lungă pentru motor și unitatea de pompare. Pompa STIHL RE 362 dispune de un  cap de pompă din alamă și pistoane cu manșoane ceramice solide.  Reglarea presiunii și a cantității pe lance  înseamnă că puteți adapta rapid performanța de curățare la operaţiunea de care aveți nevoie. Furtunul de înaltă presiune de 10m armat cu oțel  vă oferă o rază de lucru mare. Cu ajutorul  manometrului de presiune puteți seta  presiunea de lucru și cantitatea de apă direct pe STIHL RE 362  Pulverizatorul profesional, pe care îl puteți  conecta rapid și ușor  datorită cuplei cu eliberare rapidă, sprijină munca fără efort prin reducerea forțelor de recul ale jetului de apă. Este necesară o  conexiune de înaltă tensiune  pentru a opera STIHL RE 362. STIHL RE 362 este ușor de transportat datorită unui  cablu de alimentare cu conectare rapidă  și a unui  mâner de împingere pliabil, precum și a mânerelor de transport integrate.
RE 362

sfaturi utile