3.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Puterea consumată1400 kW
Subpresiune maximă250 mbar
Debit volumic4500 l/min
Greutate16 kg
Tensiune de reţea220-240 V/1 PH/50-60 Hz

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspirator electric SE 133 ME: un specialist certificat pentru aspirarea prafului provenit din lemn și metal

Aspiratorul robust STIHL SE 133 ME pentru aspirare uscată și umedă vă va asigura că sunteți echipat pentru operaţiuni profesionale de curățare cu încărcături mari de praf. Utilajul este certificat pentru clasa de praf M datorită filtrului său plat fabricat din hârtie plisată tratată nano și a vitezei de aer constant ridicate. În cazul în care viteza aerului măsurată scade sub 20 m/s în timpul procesului de aspirare, utilizatorul este avertizat printr-un semnal luminos și acustic. Efectul de filtrare al STIHL SE 133 ME este, de asemenea, optimizat prin sistemul de filtrare multiplă, format dintr-un element de filtrare din fleece și un sac de filtrare fleece. Aspirația automată cu funcție de pornire automată înseamnă că uneltele electrice, cum ar fi burghiele, pot fi conectate direct la priza aspiratorului. Apoi puteți porni și opri automat aspiratorul cu ajutorul uneltei, astfel încât praful generat în timp ce lucrați să fie aspirat direct, fără a pătrunde în aerul din încăpere.Cu un control variabil al vitezei și o monitorizare automată a fluxului de volum, aveți întotdeauna controlul pentru a asigura o utilizare optimă a aspiratorului. Puterea de aspirare constant ridicată a STIHL SE 133 ME este susținută de curățarea automată a filtrului. Datorită suportului pentru cutia de scule compatibil Sortimo, puteți depozita sculele în siguranță și le puteți avea la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Mânerul din oțel inoxidabil cu cuplaj cu eliberare rapidă vă permite să atașați sau să scoateți cu ușurință furtunul de aspirare. Furtunul de aspirare poate fi conectat rapid și ușor cu ajutorul unui adaptor antistatic. Accesoriile opționale, cum ar fi setul STIHL pentru murdărie grosieră, extind și mai mult gama de funcții ale aspiratorului STIHL SE 133 ME.
SE 133 ME

sfaturi utile