Alege direct produsul: Tocătoare electrice de grădină cu dispozitiv de mărunţire

GHE 150

Tocător electric compact, de înaltă performanţă

Generalităţi

Tocătorul electric STIHL GHE 150 combină ușurința în utilizare, performanța și mobilitatea. Aceast utilaj impresionant poate toca ramuri tăiate din garduri sau copaci în părți minuscule în cel mai scurt timp. Acest lucru este posibil prin unitatea integrată de tip sandwich, cu aripi și lame de prindere suplimentare, care funcționează cu vibrații minime chiar și atunci când se mărunțesc ramuri cu un diametru de până la 35 mm. Un motor puternic oferă puterea constantă necesară pentru ca utilajul să funcționeze eficient. Deschiderea de trifoi este încastrată în canalul de alimentare al tocătorului de grădină. Oferă avantaje atunci când alimentați cu butași de copaci cu ramuri largi sau butași de gard viu. Datorită roților sale de transport, tocător electric poate fi mutat cu ușurință într-un loc de depozitare protejat după ce lucrările au fost finalizate. Când terminați grădinăritul, STIHL GHE 150 vă poate curăța în scurt timp grădina și poate genera materiale ideale pentru compost de înaltă calitate.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

GHE 150

Date tehnice

Date tehnice Value
Grosimea max. a crengilor mm up to 35
Putere estimată V 230
Factor de incertitudine nivel de presiune acustică KpA dB(A) 2
Nivel de putere acustică garantat LwA dB(A) 99
Viteză nominală U/min 2.800
Greutate kg 26
Nominal output W 2.500

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

GHE 150

Dotare de serie

  • Feed chute with cloverleaf opening
    Feed chute with cloverleaf opening

    The short, inclined feed chute with cloverleaf opening is positioned at an ergonomically favourable height, allowing branch material with side shoots to be fed safely and conveniently into the STIHL garden shredder.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 14.02.2024