2.199,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Diametrul maxim al crengiipînă la 35 mm
Putere nominală2500 W
Turație nominală unealtă de lucru2800 rot/min
Tensiune nominală230 V
Unealta tăietoareMulti-Cut 150

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Tocătorul electric de grădină GHE 150: un utilaj compact, de înaltă performanță

Tocătorul electric de grădină foarte compact STIHL GHE 150 este ideal pentru proprietarii de grădini private. Oferă asistența ideală pentru mărunțirea resturilor vegetale, ca parte a întreținerii regulate a grădinii, procesând rapid resturile de gard viu și ramurile de până la 35 mm grosime. Sistemul de tăiere STIHL Multi-Cut 150 dispune de un mecanism de cuţite stratificate. Lamele sale de tip fluture și dinții de rupere lucrează temeinic, dar cu vibrații reduse. Tocătorul electric preia în siguranță și cu ușurință chiar și resturile voluminoase prin intermediul jgheabului de alimentare cu deschidere în formă de trifoi. Baza largă a tocătorului electric STIHL GHE 150 asigură un nivel ridicat de mobilitate și o poziție stabilă. Grădinarii pasionați pot folosi materialul mărunțit drept compost bogat în nutrienți pentru fertilizarea grădinii.
GHE 150

sfaturi utile