1.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Diametrul maxim al crengiipînă la 35 mm
Putere nominală2200 W
Turație nominală unealtă de lucru2800 rot/min
Tensiune nominală230 V
Unealta tăietoareMulti-Cut 103

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Tocătorul electric de grădină GHE 105: deosebit de ușor și versatil

Tocătorul electric de grădină compact STIHL GHE 105 este deosebit de potrivit pentru a fi utilizat de către grădinarii amatori pe toată durata sezonului de grădinărit. Datorită roților sale de transport, acest tocător electric este deosebit de mobil și, de asemenea, extrem de versatil. Sistemul de tăiere Multi-Cut 103 cu disc cu dinți cu mai multe cupe toacă eficient resturile lemnoase de copaci și gard viu, precum și cele moi. Acest lucru înseamnă că puteți prelucra eficient crengi de până la 35 mm grosime cu STIHL GHE 105. De asemenea, GHE 105 toacă în mod fiabil butași moi, cum ar fi flori sau frunze. Resturile vegetale pot fi alimentate în siguranță în tocătorul STIHL GHE 105 fie prin intermediul unui jgheab de alimentare cu deschidere în formă de trifoi, fie printr-o deschidere de umplere alungită. Așchiile rezultate conțin nutrienți valoroși și pot fi folosite pentru a produce compost, care este aplicat ca îngrășământ organic în lucrările ulterioare de grădinărit.
GHE 105

sfaturi utile