Alege direct produsul: Tocătoare electrice de grădină cu dispozitiv de mărunţire

GHE 105

Tocător electric compact cu jgheab de alimentare

Generalităţi

Tocătorul STIHL electric GHE 105 vă pregătește pentru lucrări de mărunțire de dimensiuni medii pe tot parcursul anului de grădinărit. Tocătorul de grădină este ideal dacă doriți mai ales să tocați arbori lemnoși sau butași de gard viu cu o proporție mare de lemn. Unitatea de tăiere poate mărunți eficient ramuri de până la 35 mm în diametru. Aceast tocător electric oferă o deschidere largă în formă de trifoi pentru alimentarea fără efort cu butași a tocătorului. Cu toate acestea, STIHL GHE 105 transformă materialul moale, cum ar fi butașii de flori sau frunzișul într-un amestec bogat în nutrienți care poate fi compostat ușor. Puteți adăuga butași de mai multe feluri printr-o deschidere separată de alimentare alungită. După utilizare, tocătorul de grădină poate fi mutat cu ușurință în locația de depozitare, datorită roților sale de transport și a greutății mici.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Grosimea max. a crengilor mm up to 35
Putere estimată V 230
Factor de incertitudine nivel de presiune acustică KpA dB(A) 3
Nivel de putere acustică garantat LwA dB(A) 104
Viteză nominală U/min 2.800
Greutate kg 19
Nominal output W 2.200

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 22.11.2023