1.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 180 C-BE: model entry-level ușor și comod de utilizat

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 180 C-BE este nu numai puternic și ușor, ci și apreciat pentru funcționarea sa confortabilă. Este deosebit de potrivit  pentru lucrări casnice, cum ar fi tăierea lemnelor de foc, precum și pentru lucrările efectuate de  meseriași calificați. Acest motoferăstrău pe benzină de la STIHL a fost echipat cu tehnologie dovedită  pentru a vă face munca mai eficientă. STIHL ErgoStart  înseamnă că vă puteți apuca de treabă cât mai repede și fără efort, reducând la jumătate efortul fizic necesar pentru pornirea utilajului. Pe lângă celelalte beneficii ale seriei, STIHL MS 180 C-BE este echipat și cu STIHL Quick Chain Tensioning. Această caracteristică vă permite să retensionați lanțul motoferăstrăului cu ușurință și în siguranță atunci când este necesar, fără a utiliza unelte, astfel încât să vă puteți întoarce rapid la lucru. Pentru a proteja mușchii și articulațiile, sistemul anti-vibrații STIHL  reduce vibrațiile motorului și ale utilajului transmise la mâner.

sfaturi utile