2.329,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35-40 cm
Cilindree43 cm³
Putere2 kW
Greutate4,8 kg 1)
Raport putere/greutate2,4 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău cu lanț pe benzină MS 231: compact și puternic pentru tăierea eficientă a lemnului de foc

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 231 este o alegere excelentă dacă doriți să vă faceți provizii de lemne și aveți nevoie de un motoferăstrău potrivit. Designul său  compact și  performanța ridicată de tăiere vă permit să lucrați eficient  în grădina proprie, precum și în pădure. Acest motoferăstrău este, de asemenea, foarte popular pentru meseriașii care lucrează cu lemnul. Cu motorul  său puternic STIHL 2-MIX, motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 231 este foarte potrivit pentru tăierea lemnului de foc. Există opțiunea de a echipa acest motoferăstrău pe benzină cu STIHL ElastoStart. Această funcție vă sprijină la pornirea utilajului prin prevenirea vârfurilor de sarcină, reducând astfel efortul mușchilor și articulațiilor. Motoferăstrăul este echipat cu un buşon la rezervorul de combustibil, ce poate fi deschis fără scule și un sistem de filtrare cu prefiltrare centrifugală, astfel încât să puteți lucra cât mai eficient. Dacă echipați acest motoferăstrău și cu un filtru de aer HD2, motoferăstrăul dvs. va beneficia de avantajele unui sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață, permițându-vă să lucrați neîntrerupt pentru o perioadă lungă de timp. Sistemul anti-vibrații STIHL eliberează tensiunea asupra mușchilor și articulațiilor în timp ce lucrați cu motoferăstrăul STIHL MS 231.
MS 231

sfaturi utile