3.199,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree56 cm³
Putere2,8 kW
Greutate5,6 kg 1)
Raport putere/greutate2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 291: puternic și versatil, pentru utilizare frecventă

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 291 oferă performanța de tăiere de care aveți nevoie pentru lucrările de tăiere în pădure, la recoltarea lemnului de foc,  precum și în agricultură, construcții și horticultură. Este dotat cu caracteristici sofisticate care vă sprijină în munca dumneavoastră și asigură faptul că utilajul rămâne foarte eficient chiar și în cazul unei utilizări frecvente. Motorul STIHL 2-MIX de 2,8 kW (3,8 c.p.) funcționează împreună cu STIHL 3/8" RM3  pentru a asigura  performanțe ridicate de tăiere  din partea motoferăstrăului pe benzină STIHL MS 291. Acest motoferăstrău este echipat cu un sistem de filtrare cu prefiltrare centrifugală, astfel încât să puteți lucra neîntrerupt cât mai mult timp posibil. Această funcție elimină particulele mai mari înainte de a ajunge în filtrul propriu-zis. De asemenea, este posibilă montarea ulterioară a unui filtru de aer HD2 și, astfel, se pot obține intervale de întreținere și mai lungi, deoarece acesta ține praful departe de motorul motoferăstrăului. Procedând astfel, motoferăstrăul dvs. beneficiază de avantajele unui sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață. Sistemul anti-vibrații  STIHL  reduce vibrațiile motorului, astfel încât mușchii și articulațiile să fie protejate în timp ce lucrați.

sfaturi utile