3.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree43 cm³
Putere2,3 kW
Greutate4,5 kg 1)
Raport putere/greutate2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 241 C-M motoferăstrău pe benzină: versatil și puternic pentru exploatarea lemnului subțire

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 241 C-M este ideal pentru recoltarea lemnului subțire. Performanța sa înaltă și greutatea relativ redusă  îl fac utilajul potrivit pentru profesioniștii în silvicultură. Acest motoferăstrău are un raport optim putere/greutate  de 2,0 kg/kW, ceea ce înseamnă că rămâne confortabil în orice situație de lucru. În funcție de versiune, cântărește de la 4,5kg. Opțional, utilizarea unei șine de ghidare ușoare permite o reducere suplimentară a greutății. Motorul STIHL 2-MIX  generează o putere de 2,3 kW (3,1 hp). STIHL MS 241 C-M este dotat și cu următoarele caracteristici: STIHL M-Tronic ce asigură faptul că motorul are întotdeauna cantitatea corectă de combustibil și timpul de aprindere potrivit. STIHL ElastoStart  reduce efortul necesar pentru pornire, protejându-vă mușchii și articulațiile. Sistemul de filtrare a aerului de durată lungă de viață  îndepărtează particulele grosiere de murdărie înainte ca acestea să ajungă la filtru. Filtrul de aer HD2  îndepărtează particulele de praf din aer, prelungind considerabil timpul de utilizare a motoferăstrăului înainte ca filtrul să trebuiască curățat.
MS 241 C-M

sfaturi utile