699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230 V
Puterea consumată540,0 W
Greutate4 kg 1)
Nivelul presiunii sonore82 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore93 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FSE 71 motocoasă electrică FSE 71: tundere și cosire practice

Motocoasa electrică STIHL FSE 71 este alegerea potrivită dacă sunteți în căutarea confortului în efectuarea lucrărilor de tăiere și curățare, precum și a lucrărilor de mică anvergură în grădină. Mânerul soft reduce vibrațiile și, prin urmare, vă protejează mușchii și articulațiile în timp ce lucrați. Motocoasa electrică stă confortabil în mână și este ușor de controlat. Datorită mânerului rotund, reglabil fără scule, puteți să lucrați într-o manieră precisă și ergonomică folosind această motocoasă electrică. Capul de cosit STIHL AutoCut C 6-2  este ideal pentru cositul zonelor mai mici de gazon, dar și pentru îndepărtarea eficientă a  buruienilor tari de pe scări sau din jurul tufișurilor. Pentru a reajusta firul de cosit, loviţi uşor capul de cosit pe sol. Caracteristica detensionării cablului asigură faptul că ștecherul nu este deconectat atunci când trageți de cablu. Dacă lucrați frecvent în jurul copacilor sau pe straturi și tufișuri, vă recomandăm să folosiți rotiţa de marcare a distanţei, pentru a vă proteja copacii și plantele. Acest lucru oferă o precizie îmbunătățită, deoarece firul de cosit nu taie dincolo de poziția roții. Un alt avantaj al motocoasei electrice STIHL FSE 71 este că funcționează foarte silențios,  deci nu aveți nevoie de dispozitiv de protecție pentru urechi.

sfaturi utile