2.099,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27 cm³
Putere1 kW
Greutate5,4 kg 1)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă pe benzină FS 70 C-E: Cosirea ușoară a spațiilor verzi mai mari

Cu motocoasa pe benzină STIHL FS 70 C-E pentru aplicații solicitante în gospodărie, puteți cosi eficient chiar și suprafețe mai mari de iarbă tare. Motocoasa este acționată de un motor STIHL 2-MIX  puternic și economic. Această motocoasă pe benzină este ușor de pornit datorită STIHL ErgoStart  - este suficientă o tragere lină și uniformă. De asemenea, motocoasa are un mâner practic de cosit. Ghidonul are o formă ergonomică  și susține o mișcare naturală de cosire. De asemenea, îl puteți regla în poziția preferată a ghidonului cu ajutorul unui șurub de prindere. Aceste caracteristici înseamnă că puteți întreține grădini și parcele mai mari confortabil și fără efort. Operarea este facilitată de mânerul multifuncțional, care vă permite să controlați motocoasa pe benzină STIHL FS 70 C-E cu o singură mână. Cu ajutorul  butonului de oprire, motocoasa STIHL FS 70 C-E poate fi repornită imediat după o întrerupere, fără a fi necesară apăsarea vreunui întrerupător. Operarea cu chinga furnizată este foarte benefică în special pentru perioadele mai lungi de utilizare, deoarece vă face munca mai confortabilă și vă protejează mușchii și articulațiile. Motocoasa FS 70 C-E pe benzină este furnizată cu cuţitul de tuns iarba 230-2, în dotare standard.
FS 70 C-E

sfaturi utile