Alege direct produsul: Motocoase cu acumulator FSA

FSA 45

Motocoasă cu acumulator integrat

Generalităţi

FSA 45
Mai multe imagini

Motocoasă cu acumulator integrat, compactă, pentru operațiuni de toaletare și curățare în curtea casei. Acumulator integrat cu indicator al gradului de încărcare, tijă și mâner rotund reglabil fără scule suplimentare, unghi de lucru reglabil al unității de tăiere (util pentru tăierea marginilor verticale, printre altele), comutare ușoară între cuţitul PolyCut și firele tăietoare fără schimbarea capului de tăiere, și etrier distanţier.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

FSA 45

Date tehnice

Dispozitiv de tăiere PolyCut 2-2
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 1) 4,9
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 1) 1,7
Lungime totală cm 2) 110

1) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
2) Fără unealtă

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

STIHL FSA 45 (BG, EST, GR, HR, KZ, LT, LV, RO, ROK, RUS, SK, SLO, SRB, TR, UA) Descărcaţi PDF, 34,8 MB

Observaţii:

  • STIHL depune eforturi permanente pentru a-şi dezvolta toate produsele. Aşadar, este posibil ca produsul dvs. să fie un model mai vechi decât cel prezentat în această versiune a manualului de utilizare. De asemenea, vă rugăm să consultaţi documentaţia noastră cu informaţii de siguranţă.
  • Limbile cuprinse în document vor fi prezentate şi în paranteze, de exemplu (D) = germană.