679,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu acumulator integrat

Fiind un model de bază, trimmerul cu acumulator STIHL FSA 45 este ideală pentru lucrări de tăiere și curățare în grădina casei și în spațiile domestice exterioare. Trimmerul are un acumulator integrat permanent, al cărui nivel de încărcare poate fi citit direct pe aparat prin intermediul mai multor LED-uri. Puteți încărca acumulatorul atunci când este necesar cu ajutorul cablului furnizat. Motorul funcționează atât de silențios încât nu este nevoie să purtați dispozitiv de protecție auditivă în timpul utilizării, ceea ce face ca această mașină să fie ideală pentru utilizarea în zonele sensibile la zgomot. Cântărind doar 2,3 kg, trimmerul cu acumulator STIHL FSA 45 este deosebit de ușor și foarte confortabil de utilizat. Tija telescopică și mânerul rotund pot fi ajustate fără a folosi unelte, astfel încât vă puteți proteja spatele în timp ce lucrați. Unghiul de lucru al unității de cosit poate fi ajustat cu ușurință dacă doriți să tăiați marginile verticale, de exemplu. Datorită distanţierului rabatabil, puteți tăia în jurul copacilor și plantelor, precum și a altor obiecte, fără probleme și cu precizie. Mânerul soft-grip stă confortabil în mână și, datorită manetei de comandă și a blocării manetei de comandă, vă permite să controlați în permanență trimmerul cu acumulator în mod fiabil și sigur. De asemenea, trimmerul este prevăzut cu un inel de agățat pentru o depozitare compactă. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motocoasa cu acumulator STIHL FSA 45 R și cât timp durează încărcarea acumulatorului. Trimmerul STIHL FSA 45 este echipat cu o cheie de activare care trebuie introdusă în priza de chei pentru funcționare. Din motive de siguranță, această cheie trebuie să fie scoasă în timpul transportului, întreținerii, reparațiilor și depozitării. Vă rugăm să nu țineți cheia de activare la îndemâna copiilor. Informații suplimentare pot fi găsite în manualul de utilizare.
FSA 45

sfaturi utile