1.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,8 kg
Forță de suflare15 N 1)
Viteza maximă a aerului69 m/s
Viteza maximă a aerului76 m/s

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

BGA 86 suflantă cu acumulator: un utilaj puternic pentru aplicații profesionale

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 86 este o suflantă foarte puternică pentru  utilizare profesională  cu o  performanță de suflare puternică și un design ușor.  Cântărind doar  2.8 kg (fără acumulator), suflanta pentru frunze este ușoară și foarte silențioasă,  astfel încât o puteți utiliza chiar și în  mediile sensibile la zgomot, de exemplu grădinile spitalelor, grădinițe și zone rezidențiale,  pentru a îndepărta frunzele, iarba tăiată și murdăria. STIHL BGA 86 poate fi utilizat cu acumulatorii din sistemul AP. Datorită mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână,  aveți toate  comenzile la îndemână  și puteți opera dispozitivul în mod fiabil, indiferent dacă sunteți dreptaci sau stângaci. Controlul vitezei  variabile  poate fi folosit pentru a regla cu precizie forța de suflare în funcție de suprafața pe care o curățați. Suflanta de frunze BGA 86 este echipată  cu o duză rotundă  în mod standard. Puteți regla  lungimea tubului suflantei la unul dintre cele trei niveluri pentru a se potrivi înălțimii dumneavoastră,  astfel încât să puteți lucra la distanța potrivită față de sol. Puteți utiliza duza opțională plată STIHL  pentru îndepărtarea frunzelor grele sau umede. Aceste caracteristici înseamnă că puteți elimina frunzele și mai eficient. Puteți să verificați cât timp puteți lucra cu STIHL BGA 86  și cât timp durează încărcarea acumulatorului AP selectat în prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.
BGA 86

sfaturi utile