2.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 800 m²
Lățimea de lucru38 cm
Adâncimea de lucru25 mm
Putere nominală1600 W
Turație nominală unealtă de lucru2800 rot/min

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Scarificator electric RLE 540: pentru îngrijirea completă a gazonului pe suprafețe medii

Un gazon  bine întreținut, fără paie sau mușchi, poate fi obținut doar prin îngrijirea  regulată a gazonului. Scarificatorul electric STIHL RLE 540, cu  carcasa sa ușoară, robustă din polimer, oferă un sprijin energic pentru  proprietarii de grădini private. Scarificatorul de gazon funcționează  silențios  și este ușor de manevrat datorită  roților cu rulare lină  și a tracțiunii  bune. Reglarea adâncimii de lucru prin intermediul comutatorului rotativ de pe bară poate fi folosită  pentru a seta adâncimea la care lamele fixe ale scarificatorului electric STIHL RLE 540 pătrund în gazon, cu 6 niveluri din care puteți selecta. Dacă, în ciuda unei fertilizări suficiente, vă confruntați în mod regulat cu paie, buruieni sau mușchi, acest lucru poate fi un indicator al unui sol foarte argilos sau al unui gazon foarte tensionat. În cazul solurilor foarte dense sau argiloase, vă recomandăm să nisipați gazonul în mod regulat, deoarece acest lucru va slăbi structura solului și va preveni îmbibarea cu apă. Pentru transportul ușor  în jurul spațiului, puteți coborî sau ridica întreaga unitate de scarificare a aeratorului electric de gazon STIHL RLE 540. Funcția integrată de  eliberare a cablului  de pe scarificatorul electric asigură faptul că utilajul nu se deconectează dacă trageți de cablu în timp ce lucrați. După ce ați deconectat scarificatorul de la sursa de alimentare, puteți ridica ușor scarificatorul electric STIHL RLE 540 cu ajutorul  mânerului de transport care este integrat în carcasă,  și îl puteți depozita compact datorită  barei pliabile.

și sfaturi utile