1.029,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate3,1 kg 1)
Nivelul presiunii sonore77 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore91 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga3,7 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu acumulator FSA 60 R: o cosire silențioasă și eficientă

Motocoasa cu acumulator STIHL FSA 60 R este alegerea potrivită dacă doriți să  tăiați suprafețe mici de gazon sau să tăiați marginile gazonului  rapid și ușor  în aplicații casnice. Puteți utiliza motocoasa ușoară STIHL FSA 60 R pentru a cosi iarba sau pentru a tăia marginile gazonului, în special de-a lungul gardurilor vii și în jurul plantelor sau obiectelor. Funcționarea sa silențioasă vă permite să lucrați fără dispozitiv de protecție auditivă, precum și  în zonele sensibile la zgomot. Motorul eficient  EC  acționează direct capul cositor și oferă  performanțe de lucru constante. Greutatea redusă și designul bine echilibrat  ale motocoasei, înseamnă că poate fi folosită pentru perioade îndelungate. Acest lucru este susținut în continuare de mânerul  soft cu pârghie de control  cu reglare infinită a vitezei. Atunci când lucrați în jurul plantelor, recipientelor sau pietrelor mari, distanțierul previne deteriorarea plantelor și a obiectelor, precum și a utilajului. Mânerul rotund de pe tija din aluminiu asigură că motocoasa STIHL FSA 60 R este confortabilă și sigur de ținut în mână. Această motocoasă cu acumulator este echipată standard cu capul de cosit STIHL AutoCut C 6-2, care poate fi reumplut, fără unelte. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și timpilor de încărcare STIHL  arată cât timp puteți lucra cu motocoasa cu acumulator STIHL FSA 60 R și cât durează încărcarea acumulatorului.
FSA 60 R

sfaturi utile