1.949,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate4,5 kg 1)
Nivelul presiunii sonore81 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore94 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga2,6 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu acumulator FSA 120: Eficientă și ușoară pentru lucrări de cosit versatile

Pentru profesioniștii în întreținerea grădinilor și a peisajelor și pentru  lucrările casnice solicitante, motocoasa cu acumulator STIHL FSA 120 oferă  performanță și eficiență  ridicate, precum și un lucru deosebit de ergonomic. O puteți folosi pentru a tunde eficient suprafețele verzi mari din grădina de acasă fără protecție auditivă și chiar să lucrați în  zone sensibile la zgomot, de exemplu, școli, spitale sau parcuri urbane. Puteți seta viteza pentru motorul  puternic CE  prin  reglarea variabilă a vitezei în 2 trepte, direct de pe mânerul de comandă. În modul  ECO (treapta 1), lucrați la turații mai mici ale motorului, de exemplu în aplicații mai ușoare. Datorită consumului redus de energie, puteți prelungi durata de viață a  acumulatorului . Dacă aveți nevoie de viteză maximă pentru a tăia tufișuri și iarbă groasă, treceți pur și simplu la treapta 2 cu ajutorul comutatorului glisant. Puteți regla  viteza variabilă în funcție de modul de utilizare a utilajului. Această motocoasă este echipată cu un cuţit cu 2 dinţii 230-2, ca dotare standard. În combinație cu ghidonul ergonomic, puteți lucra eficient pe suprafețe verzi mari. În funcție de aplicație, puteți alege dintr-o gamă largă de dispozitive de tăiere și capete de cosit. Cureaua dublă de umăr furnizată standard vă permite să lucrați în mod ergonomic chiar și pe perioade mai lungi de timp. Pur și simplu agăţaţi utilajul de inelul practic, pe care îl puteți ajusta la înălțimea dvs. fără a folosi unelte. Există si un inel de transport practic pe motocoasă, pentru depozitarea acesteia. În prezentarea noastră generală a duratei acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motocoasa cu acumulator STIHL FSA 120 și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizate. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP  au fost proiectate pentru aplicații profesionale și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la apă. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile