1.449,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere37 cm
Înălțime de secționare30 - 70 mm
Reglarea înălțimii de secționare5-fach (zentral)
Volum coș de captare a ierbii40 l
Mecanism de antrenare--

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 239: pentru tunderea eficientă și ușoară a peluzelor de dimensiuni mici și medii

Când vine vorba de îngrijirea grădinii de acasă mașina de tuns iarba, cu acumulator STIHL RMA 239, ușoară și manevrabilă, cu lățimea de tăiere de 37 cm, este utilajul ideal atunci când doriți să vă tundeți gazonul cu ușurință, fără emisii. Mașina de tuns iarba STIHL RMA 239 cu acumulator din sistemul STIHL AK este un utilaj impresionant pentru îngrijirea gazonului, cu un design ușor și un nivel ridicat de eficiență pentru tunsul peluzelor de dimensiuni medii. Carcasa din polimer a mașinii de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 239 este ușoară și, de asemenea, foarte robustă. Cu cuţitul cu debit optimizat, puteți lucra cu economie de energie și puteți obține o acoperire mai bună a suprafeței. Cu ajutorul reglajului central al înălțimii de tăiere, lungimea preferată a gazonului poate fi setată la unul dintre cele 5 niveluri, între 30 mm și 70 mm. Puteți goli coşul de colectare a ierbii, pliabil, de 40 de litri în câțiva pași simpli. De asemenea, este deosebit de comodă pentru transport și depozitare, deoarece mânerul pliabil permite ca mașina de tuns iarba să fie depozitată compact și să economisească spațiu. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare arată ce suprafață de gazon puteți lucra cu o singură încărcare a acumulatorului mașinii de tuns iarba, cu acumulator STIHL RMA 239 și cât timp durează încărcarea acumulatorului.

sfaturi utile