2.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Timpul de funcționare al acumulatorului cu AP 300 S (3)bis 130 min.
Lungime de tăiere75 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate4,4 kg
Nivelul presiunii sonore84 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu cu acumulator HSA 94 R: utilaj profesional pentru o lucrare de tăiere performantă

Cu foarfeca de tuns gard viu cu acumulator STIHL HSA 94 R, puteți efectua lucrări solicitante în întreținerea profesională a grădinilor și spațiilor verzi sau în calitate de profesionist al autorităților locale. STIHL HSA 94 R funcționează cu o viteză redusă a cuțitelor, cu cuţite ascuţite pe ambele fețe şi cu o spațiere mai mare a dinților, astfel încât puteți tăia eficient și precis crengi și ramuri mai groase cu o viteză constantă a cursei. Puteți regla turația motorului pe 3 niveluri în intervalul de la 2.800 de curse/minut la 3.200 de curse/minut direct pe mânerul multifuncțional rotativ, pentru a obține o tăiere puternică. 

Foarfecele de tuns gard viu fără fir STIHL HSA 94 R funcționează foarte silențios, cu bateriile litiu-ion din sistemul STIHL AP, astfel încât să puteți tăia gardul viu chiar și în zonele sensibile la zgomot. Mânerul multifuncțional rotativ poate fi rotit cu 90° spre dreapta sau spre stânga, ceea ce înseamnă că este susținut un unghi de lucru favorabil din punct de vedere ergonomic pentru toate tăierile, în diferite poziții. Utilajul STIHL HSA 94 R dispune, de asemenea, de un mâner cu buclă pentru o utilizare fără efort în orice direcție de lucru precum şi de protecţie pentru vârf înșurubată pentru siguranța dumneavoastră și a utilajului.

Pentru a transfera energia acumulatorului puteți utiliza în mod convenabil borseta STIHL AP cu cablu de conectare, sistemul de transport STIHL sau acumulatorul pentru rucsac STIHL AR 2000 L. Indicatorul nivelului de încărcare vă arată dintr-o privire nivelul actual de încărcare a acumulatorului.

Foarfeca de tuns gard viu cu acumulator STIHL HSA 94 R este disponibilă în 2 lungimi de lamă, de 60 cm și 75 cm.

Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare STIHL vă arată cât timp puteți lucra cu utilajul STIHL HSA 94 R și cât durează încărcarea acumulatorului instalat.
Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost concepute pentru utilizare profesională și aplicații zilnice, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. În acest sens, ele sunt certificate ca fiind rezistente la stropire; eficacitatea acestui lucru este verificată și prin controale interne exigente. Testul de rezistență la stropire îndeplinește, printre altele, standardul IPX4.

 

HSA 94 R, 60 cm

sfaturi utile